Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem túlzás amit kitalált?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem túlzás amit kitalált?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok. A nejem bejelentette hogy válni akar. 3 kiskorú gyerekünk van. A nejem munkanélküli, mivel én vagyok a kereső fél a családban, emiatt mindent én fizetek, plusz van családi pótlék ami még "bevétel". Szociális lakást bérlünk. A nejem kitalálta, hogy válás után maradjunk egy háztartásban a gyerekek miatt. Nem tudom hogyan képzeli ezt, hiszen a gyakorlatban semmi sem változna, olyan mintha el sem váltunk volna. Egyikünk szülei sem támogatnak minket anyagilag, igy minden rám hárul. A hitelek is. Külön szobában alszunk, és válás után ez is változatlan lenne. Nem értem, hogyan képzelte el a nejem a válást, tudja-e hogy mit jelent?
tegnap 13:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Annyira jó férj azért te se lehetsz, ha tényleg fogalmad sincs, hogy mi hiányzik a feleségednek a házasságból, ami miatt ki akar lépni. Ti nem szoktatok egymással beszélgetni?

Ez különben tipikus, amikor a férj a homokba dugja a fejét, azt hiszi, hogy otthon minden rendben, anyu meg tür, aztán egyszer besokall. Az a baj, hogy sok esetben teljesen hiányzik a kommunikáció a felek között.

ma 09:59
 22/23 A kérdező kommentje:
21-es mindent magok neki, kb a hátsóját is kinyalom!
ma 13:54
 23/23 A kérdező kommentje:
Most azt találta ki, hogy vérplazma donorságból fog megélni... komolyan elment az esze.
ma 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!