Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzás ilyesmik miatt váláson gondolkodni?
Figyelt kérdés
Ha van két gyerek is. Az apukájuk sehová sem hajlandó eljönni, semmilyen programra. Mindenhová csak hárman megyünk (anya + gyerekek). Ha nagy nehezen eljön valahová, akkor biztos, hogy nemsokára elkezdi hogy "menjünk már haza, mikor megyünk már haza, minek jöttünk ide..." Ezt különböző hangsúlyokkal váltogatva (nyafogótól a parancsolgatóig) addig ismételgeti, amíg mindenkinek el nem megy a kedve az egésztől, és akkor hazajövünk. Egyébként is álló nap a gép előtt ül (nem dolgozik, játszik). Beszélni nem lehet vele, mert hárít, tagad, hogy ő nem is ilyen, visszatámad "tudom, hogy én ilyen szar vagyok, úgy látszik nem tudok jót tenni". Egyébként nem iszik, nem agresszív férfi, sőt inkább gyámoltalan tud lenni, viszont hisztis. Ezek válóokok, vagy még a bőven tűrhetó kategória?
Ha kérdeznétek, igen, régebben is hasonló volt, de közel sem ilyen mértékben, viszont az idő múlásával egyre rosszabb kezd lenni...
2022. jún. 15. 07:43
2/21 A kérdező kommentje:
* nem azért mert dolgozik, játszik (félreérthetően fogalmaztam meg)
2022. jún. 15. 07:45
3/21 anonim válasza:
Netfuggo?
2022. jún. 15. 07:55
4/21 anonim válasza:
Ultimátumot adnék neki,hogy én vágyom a szerelemre és a közös programokra, férjre van szükségem, nem nyuszira. Hogyha nem szedi össze magát év végéig akkor elválsz mert nem vagy így boldog.
Borzalmasan nehéz lesz,de megérdemli mindenki a boldogságot. Hugom is talált párt 2 gyerekkel, 2év után összeházasodtak,szóval nincs lehetetlen.
2022. jún. 15. 08:01
5/21 A kérdező kommentje:
3: net, számítógépes játékok, meg minden ami kütyü-függő...
2022. jún. 15. 08:02
6/21 anonim válasza:
Szia. Biztos, hogy van ebben felelőssége, de nem lehet, hogy szekálod, és attól ilyen antiszoc. azért menekül a gépezésbe, mert esetleg nem érzi jól magát a köreidben?A hiába teszek jót mondat miatt gondolom. Amikor évekkel ezelőtt kialvatlan voltam, türelmetlen stílusban kommunikáltam a férjemmel, semmi se volt jó, akkor mondta nekem ezt. Rossz, hogy nem vesz részt a családi életben, de lehetne ezt kezelni. Két gyerekkel a terápia, mediáció, segitségkérés az, amit javaslok, nem pedig azonnal bíróságra menni válni. De nem is a tűrést, a változtatást. Persze ahhoz két ember kell, ha ő juszt se, akkor lehet gondolkodni váláson, de inkább dolgozni kéne a kapcsolaton.
2022. jún. 15. 08:04
7/21 anonim válasza:
Hat én nem tudnék egy ilyen emberre felnézni, családfőnek tekinteni.
A ferjem apja ugyanilyen apa volt, csak akkor még nem volt számítógép otthon, ő ilyen modellrepülőket buzergált meg ilyesmi. De vele se lehetett sehova menni, folyton ment a nyávogás, ha el kellett menni otthonról, ő "fáradt", hétvégén délelőtt sehova nem lehetett menni, mert anyunak ebédet kell főzni, aztán meg kell ebédelni délben, es utana csendespihenőnek kell lenni, aztán már volt délután 4-5 óra, mire valahova el lehetett indulni, akkor meg már minek... a gyerekei ma mar kinevetik és megvetik, a lánya teljesen kizárta az eletéből, a fia neha beszél vele, de minket abszolút nem ismer, mert a férjem nem szeretné. A ferjem anyja meg... hat belerokkant, ezt az embert nem is ő választotta, úgy valasztottak neki, hogy na ez jó lesz, ehhez menjél hozzá. Nem mert elválni soha. Pedig jó lett volna mindenkinek. Egy ilyen hisztis mitugrásszal nem lesz boldog életed soha.
2022. jún. 15. 08:08
8/21 A kérdező kommentje:
6: nem csak nekem szokta ezt mondogatni, a sógornőm is mondta, hogy ez neki a szavajárása ilyen helyzetekben. Azt is tőle tudom, hogy gyerekkorától mindig is tévé-számítógép imádó volt a bátyja, nem újkeletű a dolog. Tudtam én is hogy szereti, de kezd egyre gázabb lenni a helyzet.
2022. jún. 15. 08:13
9/21 anonim válasza:
Akkor jó az ultimátum. De úgy, hogy vagy kezelteti magát, és abbahagyja év végéig, vagy kalap kabát.
2022. jún. 15. 08:18
10/21 anonim válasza:
Ezek nem válóokok, de az, hogy már nem szereted, igen. Kiszerettél belőle. Van ilyen. A legegyenesebb, ha ezt így megmondod neki. “Már nem szeretlek, mert nem foglalkozol velem, és pokol veled a házasság. Azt akarom, hogy menj el.” Problem solved.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!