Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzás ilyesmik miatt váláson gondolkodni?
Igazából egyedülálló anya vagy házasságban.
Ha elválnál, több esélyed lenne rendes társat találni.
A gyerekeid mennyire szomorkodnak azon, hogy az apjuk nem megy sose?
Én biztosan nem hívnám soha többet, sőt, lehet, hogy meg se mondanám, hova megyünk. És ha ez sem zavarja, akkor elválnék, nehogy mi, a család, megzavarjuk a nyugodt kis kütyüzését.
39N
Amúgy a passzív-agresszív beszólásai egyáltalán nem szimpatikusak.
Azt sugallják, hogy te vagy a hibás.
Pedig az ő viselkedése gáz.
És mindenkinek annyit kell elviselnie a házasságában, amennyit ő akar. Nem számít mások véleménye.
Van, aki elválik feleennyiért, van, aki évtizedekig tűri a verést is.
Csak magadat nézd! A gyerekeknek is az a legjobb, ha az anyjuk boldog és kiegyensúlyozott.
39N voltam.
Eddig a családi életetekről annyit tudtunk meg, hogy a férjed nem szeret közös programokra járni.
És a szexuális életetek milyen?
Ha pl. évek óta semmilyen, akkor elég valószínű, hogy a számítógéphez is azért menekült, mert az legalább nem utasítja vissza.
Az én férjem is az a típus, aki remekül elvan otthon. Ő nem gépezik, itthon lehet vele bármit csinálni, de kimozdulni nem szeret. Mikor az első gyerekünk 1 éves lett, és aktuálissá vált, hogy ide-oda el lehetne menni, volt is ebből konfliktus, hogy neki sosincs kedve, ideges tőle és ezzel elrontja mindenki szórakozását.
Én egyszerűen leültem vele beszélni, hogy egy gyereknek néha kellenek ingerek, nekünk se árt, ha nem otthon penészedünk állandóan, de a hisztije miatt senki nem érzi jól magát. Mondtam neki, hogy vihetem a gyereket egyedül is, csak akkor minden jó élménye velem lesz, aztán nézhet, hogy miért nem kötődik hozzá a lánya. Ő felfogta, főleg mert a lánya érdekelte, azt nem akarta, hogy ilyen semmilyen viszonyuk legyen. Erőt vett magán, vannak programjaink, és nahát, megtanulta élvezni is. Nyilván ehhez az kell, hogy őt is figyelembe vegyük, szóval nem megyünk valahova minden hétvégén, mert tudom, hogy attól besokallna, pihenni is kell. Nem rángatom el olyan helyre, amiről tudom, hogy idegbajt kapna (pl cirkusz), de természetbe, állatkertbe, vadasparkokba szívesen jön. Évi egy nyaralás is oké, eleinte húzta a száját, mostanra ő is élvezi.
Nálatok viszont szerintem nagyobb a gond, mert a férjed elmondásod szerint otthon se tölt veletek időt, inkább kütyüzik, gépezik. Elég sanszos, hohy ő ezt jobban élvezi a családdal töltött időnél, és ebben csak úgy lesz változás, ha drasztikusan visszaveszi. Ezt pedig neki is akarni kéne.
"visszatámad "tudom, hogy én ilyen szar vagyok, úgy látszik nem tudok jót tenni"
Nem becsüli magát és nem becsülik. Ezért menekül a géphez.
Ha jobban bevonnád a feladatokba, akkor hasznosnak érezné magát. Kérj tőle segítséget, hadd érezze hasznosnak magát, és fejezd is ki, ha elégedett vagy. Sok dícséret, elismerés segíthet, persze ha tesz érte.
Nem ismerem a párod és a kapcsolatot sem, de szerintem jobban körül kellene nézni, h mi is a gond. Lehet akar te vagy a gond lehet h a gyerekek vagy lehet, h nem erte el amit szeretett volna és most már kilátástalan a helyzete és ezért lett túlzottan úgymond önző.
Egy jó barátom pl a 3 dik gyereke után telt be nála a pohár. A felesége meg szeretne gyereket de ő már úgymond elege van ebből. Szereti a gyerekeit, de már megunta h a párja akit feleségül vett már nem az övé. Ő már csak egy valaki a házban. A programok is mind a gyerekekről szólnak. Ő is a játékba menekül. Jól érzi magát egyedül.
Nem lehet h akar hasonló gond van nálatok is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!