Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Túlzás ilyesmik miatt váláson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlzás ilyesmik miatt váláson gondolkodni?

Figyelt kérdés
Ha van két gyerek is. Az apukájuk sehová sem hajlandó eljönni, semmilyen programra. Mindenhová csak hárman megyünk (anya + gyerekek). Ha nagy nehezen eljön valahová, akkor biztos, hogy nemsokára elkezdi hogy "menjünk már haza, mikor megyünk már haza, minek jöttünk ide..." Ezt különböző hangsúlyokkal váltogatva (nyafogótól a parancsolgatóig) addig ismételgeti, amíg mindenkinek el nem megy a kedve az egésztől, és akkor hazajövünk. Egyébként is álló nap a gép előtt ül (nem dolgozik, játszik). Beszélni nem lehet vele, mert hárít, tagad, hogy ő nem is ilyen, visszatámad "tudom, hogy én ilyen szar vagyok, úgy látszik nem tudok jót tenni". Egyébként nem iszik, nem agresszív férfi, sőt inkább gyámoltalan tud lenni, viszont hisztis. Ezek válóokok, vagy még a bőven tűrhetó kategória?
2022. jún. 15. 07:41
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
27%
Menekülj. Ez csak rosszabb lesz. Tapasztalat. Amint kinyögöd, hogy lelépsz jön a feketeleves. Tervezz, légy okos, gondolkodj előre, hogy merre tovább, aztán takarítsd ki az életedből még az emlékét is. És a gyerekekéből is.
2022. szept. 27. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!