Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem túlzás amit kitalált?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem túlzás amit kitalált?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok. A nejem bejelentette hogy válni akar. 3 kiskorú gyerekünk van. A nejem munkanélküli, mivel én vagyok a kereső fél a családban, emiatt mindent én fizetek, plusz van családi pótlék ami még "bevétel". Szociális lakást bérlünk. A nejem kitalálta, hogy válás után maradjunk egy háztartásban a gyerekek miatt. Nem tudom hogyan képzeli ezt, hiszen a gyakorlatban semmi sem változna, olyan mintha el sem váltunk volna. Egyikünk szülei sem támogatnak minket anyagilag, igy minden rám hárul. A hitelek is. Külön szobában alszunk, és válás után ez is változatlan lenne. Nem értem, hogyan képzelte el a nejem a válást, tudja-e hogy mit jelent?
tegnap 13:48
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
10-es 3 gyerekem van.
tegnap 14:52
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha az elképzelése szerint egy háztartásban maradtok, akkor nincs gyerektartás, mivel aktívan ott lennél velük. A válással ő lenne szabad, és tartanád el továbbra is, de elkezdhetne pasizni. Más előnyét nem látom.
tegnap 15:06
 13/23 anonim ***** válasza:
28%
#11 Na es? Van ennek igy ertelme? Te tobbet nem vagy szabad amig a kolkok ki nem repulnek, az asszonyod meg eloskodni akar rajtad. Csajozni nem fogdsz tudni, mert penzed az nem lesz...
tegnap 15:13
 14/23 A kérdező kommentje:
12-es de hogyan pasizna ha egy háztartásban maradunk? A gyerekeket ugyanúgy el kell látnia
tegnap 18:32
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Azt viszont még nem írtad le, hogy te mit akarsz. Én biztosan nem mennék bele abba, hogy együtt éljünk továbbra is. Keresnék egy kis lakást magamnak, fizetném az elöírt gyerektartást, aztán asszonypajtinak lehet menni dolgozni, ha nem akar éhen halni. Ne legyél hülye, 3 gyerek sem ok arra. Ha válni akar, akkor rá kell adni a kabátot aztán megnézzük, hogyan boldogul. Ha meg te akarod magadnak a gyerekeket, akkor lehet érvelni, hogy az asszony még saját magát sem tudja eltartani.

Ne engedd magad kihasználni.

tegnap 18:33
 16/23 A kérdező kommentje:
15-ős de mivel nincs megélhetése, ezért a gyerekeket valszeg nekem ítélnék. Nem?
tegnap 18:35
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerem ki magam ilyen téren, de igen, logikus ez lenne. Te szeretnéd nevelni a 3 gyereket? Van rá idöd, energiád stb. munka mellett?
tegnap 18:39
 18/23 A kérdező kommentje:
Én azt sem értem miért akar válni. Mindent megadok neki, illetve a gyerekeknek.
tegnap 21:43
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Hogyhogy miert? Amiert mindig is valni akarnak a nok. Rajott h luzer vagy (ami annyit jelent h talalt nalad sikeresebb elerheto kant).
ma 08:24
 20/23 A kérdező kommentje:
19-es max online lehet neki vkije. Egész nap a gép előtt ül és csetel.
ma 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!