Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elválnátok azért a házastársat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elválnátok azért a házastársatoktól, mert meddő és lehet soha nem fog vele összejönni a gyerek, még mesterségesen sem?

Figyelt kérdés

Az esküvő után derült ki. Már túlvagyunk több lombikon, de nem jött össze. Már 4 éve próbálkozunk.

Nem tudom mit tegyek, lassan kifutok az időből úgy érzem, ha még akarok gyereket. Ha el is válnék emiatt mire megismerek valakit, mire kiderül, hogy tényleg összepasszolunk-e vagy nem,az sem kevés idő.

37/n

tegnap 22:15
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem hagynam el a paromat, akit azeretek, aki a tarsam, egy meg nemszuletett gyerek miatt. Sosem ertettem ezt a “kell a gyerek, akarkitol, csak legyen” dolgot. Ha a parommal nem jon ossze es egyik masik lehetoseg sem valt ve, akkor nem lesz, pont.
ma 06:46
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
ma 07:13
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

A kapcsolatod elé helyezel egy nemlétező gyereket? Én meggondolnám. Nem 20 éves vagy, 40 fele járó nőtől nagyon kevés férfi akar gyereket. Na meg milyen a választék.

Én a gyerek témát ismerkedéskor tisztázom és akkor senki nem ül mellé. Nem akarok gyereket, nekem pont előnyömre lenne.

Amúgy a férjed mit mond?

ma 07:42
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert nem akarok gyereket.

Te viszont válj el, mert akarsz gyereket. Már most bekattantál hogy lemaradsz a gyerekvállalásról..örökre bánni fogod hogy kihagytad és a férjedet okolod majd miatta.

Még most van esélyed. Találhatsz még magadnak apa jelöltet, a csok korszakában vagyunk, minden pasi gyereket gyártana.

A férjed is találni fog magának gyerekmentes nőt.

ma 07:49
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, elvileg a páromat szeretem, nem tenyészállatnak tartom. De engem viszont kidobott egy régebbi párom, mert bizonytalan voltam a gyerekvállalásban, sőt még halálosan meg is volt volt sértődve, hogy becsaptam.
ma 08:20
 26/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Lesz még lombikunk, elvileg esély van rá, hogy összejön lombikkal, de eddig mégsem jött össze.

ma 08:42
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Én nem. Inkább örökbefogadnánk akkor. Én szeretem a férjem, ő a társam és vele akarom leélni az életem, nem a gyerekemmel, aki még nincs is és lehet nem is lesz.
ma 12:00
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

26

De ezt felfogtad?

Ha ezért elvalnál...nem szereted őt. Akkor meg minek a gyerek?

ma 12:16
 29/30 anonim ***** válasza:
52%
Ha szeretném és ő is engem akkor nem csak Max nem ő lenne a biológiai apa…
ma 13:35
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Donor számomra nem jöhetne szóba mert hiába nem történne szexuális kapcsolat akkor is más férfi gyerekét hordanám ki. Az örökbefogadás sokkal inkább hiszen mennyi szegény árva gyerek van akik szeretnének szeretve lenni.

Amúgy ha elhagyod jogod van hozzá, de akkor most tedd meg és ne lombikbébit akarj mert ha eddig nem jött össze nem is fog. Abban biztos vagyok, hogy meg fogod bánni ha elválsz mert mire jöhetne szóba kisbaba addigra már lennél vagy 40/42 éves. Ráadásul ha alig ismernéd a következő párod szinte biztos egyedülálló anya maradnál ugyanis 2/3 év kevés gyermekhez mindenképp mivel elmúlik a lángoló "szerelem" és kiderül milyen a másik ember. Inkább maradnék a hátsómon és vagy örökbefogadás lenne az opció vagy semmilyen utód. Néha nem lehet minden a miénk, le kell mondanunk valamiről, valakiről vagy más úton elérni amit szeretnénk és nem görcsösen ragaszkodni a megálmodott úthoz.

ma 16:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!