Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elválnátok azért a házastársat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elválnátok azért a házastársatoktól, mert meddő és lehet soha nem fog vele összejönni a gyerek, még mesterségesen sem?

Figyelt kérdés

Az esküvő után derült ki. Már túlvagyunk több lombikon, de nem jött össze. Már 4 éve próbálkozunk.

Nem tudom mit tegyek, lassan kifutok az időből úgy érzem, ha még akarok gyereket. Ha el is válnék emiatt mire megismerek valakit, mire kiderül, hogy tényleg összepasszolunk-e vagy nem,az sem kevés idő.

37/n

tegnapelőtt 22:15
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Donor és örökbefogadás mindkettőnk részéről kizárt.
tegnapelőtt 23:10
 12/31 anonim ***** válasza:
Akkor válnék...
tegnapelőtt 23:26
 13/31 anonim ***** válasza:
87%
Én nem, mert örökbe fogadnék. Ha nálatok ez nem opció akkor passz. De szerintem így sem, élnék gyerek nélkül. Ahogy írod is, 37 évesen már amúgy sem igazán van időd hogy elölről kezd az egészet mással. Jó esetben is a negyvenes éveid elején járnál mire oda jutnál hogy mással eljuss a gyerek kérdésig. De még ez is nagyon optimista tipp, azt feltételezi hogy hamar találsz új párt, és hogy nem sokat teketóriáztok egymás megismerésével. Ha nehezebben menne a párkesesés, vagy ha nem 1-2 év ismeretség után akarnál szülni egy félidegennek, akkor elég sanszos hogy már te sem leszel termékeny mire oda kerülnétek. Bár ha jártok meddőségire akkor biztos tudod milyen állapotban vannak a petesejtjeid meg a méhed.
tegnap 00:04
 14/31 anonim ***** válasza:

Én már szeretnék gyereket, összejöhetnénk 1 hétre, annyi idő alatt meg is van, aztán szakítunk és újra összejöhetsz a férjeddel... harmadik opciónak nem is rossz.

Szakítottam már csajjal azért, mert nem akart gyereket, én meg igen, és ebben nem tudtunk megegyezni... hidd el, ott is voltak alternatív ötletek.

tegnap 00:13
 15/31 anonim ***** válasza:
26%
(Egyszer leírtam itt régen, hogy esküvő előtt, kötelezném a termékenységi vizsgálatot a pároknak. Anyámba küldtek érte.)
tegnap 00:15
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Bárkinek lehetősége van esküvő előtt ilyen vizsgálatot végezni, nem értem miért kellene kötelezővé tenni. Bár az sem bizonyit semmit sok olyan eset van, hogy papíron minden rendben, de mégse jön a gyerek. Olyan is van, hogy mindkét fél külön rendben van, de együtt nem jók a sejtek.

Én egyébként nem. Mondom ezt úgy, hogy nálam vannak nehezítő tényezők, amiket természetesen tudott a férjem már az esküvő előtt. Ha nem lehetne biológiai, akkor én a donorba is bele mennék, mindkét oldalról és az örökbe fogadásba is. Gondolj bele milyen lenne neked a másik oldalon. Szeretnél gyereket, kiderul hogy meddő vagy és még a férjed is elhagy. Te hogy éreznéd magad?

tegnap 00:36
 17/31 anonim ***** válasza:
88%

Hát, ha csak azért kell a férjed, hogy legyen gyereked, akkor igen. A férjednek biztos jól fog esni...

Amúgy nem tudom, ha minden alternatív megoldást kizártok, ami segitene, akkor mit akartok még? Megoldódni nem fog a dolog sehogy, hiszen a megoldásokat kizárjátok.

tegnap 02:19
 18/31 anonim ***** válasza:
53%
Lombikoznék tovább, megpróbálnám külföldön is, hátha.
tegnap 04:59
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha neked csak az a fontos, hogy saját magad által kihordott gyerek legyen, s az se donorral, akkor szerintem hagyd el. Együtt ezek az opcióitok kb, őrőkbefogadás s donor. Vagy hogy vkivel megpróbálod teherbe ejtetni magad. Mondjuk ha el is válsz, akkor kb azonnal kéne egy új pasit találnod
tegnap 05:36
 20/31 anonim ***** válasza:
76%

Kemény dolog ez.

Nekünk benne volt a pakliban, hogy nem lehet, sokáig próbálkoztunk. Már a lombikot nézegette a feleségem, mire megfogant természetes úton.

Igaz, hogy sokan 40 évesen is szülnek, de többnyire nem első gyereket.

Az a fő kérdés, hogy mi a férjed álláspontja ebben. Ha akár adoptálásban is benne van, mert annyira szeretne, akkor érdemesebb először a donoros történetet megpróbálni.

Van az a pont, amikor a férj ebbe is beleegyezik. Ismertem egy házaspárt, ahol a férfi volt terméketlen. Klasszikus úton oldották meg egy ismerős segítségével, ha érted mire gondolok. Ez egy létező lehetőség, akkor döbbentem rá, mikor egy munkatársnőm feltűnően kedves volt hozzám. Sokat beszélgetett velem, és érdekes módon mindig ő kereste a társaságom. Akkor boldog házasságban éltem, nem akartam semmit tőle, de látszott, hogy ő benne lenne. Többször is megemlítette, mennyire hasonlítok a férjére. Tudtam, hogy nem lehet gyerekük, de csak később esett le a dolog, hogy mire mehetett ki a játék.

Ha ezt nem bírja el a kapcsolatotok, akkor be kell rendezkedni a gyerektelen életre. Több százezer pár él így, és egyre többen lesznek, mert sokáig halogatják a gyerekvállalást, vagy eleve meddő valamelyik fél.

tegnap 05:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!