Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Most hagyott el a férjem. Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Campanilla kérdése:

Most hagyott el a férjem. Nem tudom hogy mit csináljak, segíteni is inkább én szoktam másoknak, kicsit nehéz segítséget kérnem. Most viszont nagy szükségem lenne rá. Mit kellene tennem? Nem törhetek össze a gyerekek miatt.

Figyelt kérdés

dec. 31. 06:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Mártír vagy vagy mi? Nem pont az ilyen családi tragédiák hozzák közelebb a családtagokat egymáshoz? Ha csak elszigeteled magad azzal mit is oldasz meg? Ez ez rossz megküzdési stratégia.
dec. 31. 07:34
 12/18 A kérdező kommentje:
Akkor tudtam meg hogy megcsalt. Annyira kevés volt az önbecsülésem hogy nem bírtam a fájdalmat. Magamat hibáztattam. Ha nincs még itthon a kislányom megtértem volna. Voltam dokinál. Azt mondta hogy remek ember vagyok... Köszi. Ezzel mit kezdjek? De a tanácsa hogy próbálják magamra gondolni, hogy én mit szeretnék segített. Bár egy hét kellet eldönteni mit szeretnék. Szerettem volna megmenteni a házasságom. Mindent megtettem ezt elmondhatom csak ez kevés volt.
dec. 31. 07:35
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
Hat a ferjed jol elintezte maganak, a gyerekeid tuti ot fogjak rossznak gondolni, mar eleg nagyok ahhoz (sooot...), hogy felfogjak, mit jelent a megcsalas. Ilyen helyzetben, mint gyerek, az uj not baromira gyulolnem. Sajnos ez egy gyaszfolyamat lesz neked, tobb honap, lehet evek is kellenek, mire ujra a regi leszel. En viszont azt tanacsolnam neked, ha vissza akar menni a ferjed, ne fogadd vissza. Essen csak a ket szek koze. Legyel buszke, nem olyan ember vagy, akit kenye kedve szerint rangathatnak, essen csak pofara. Ha ez a dontese, ez volt, igy jart, viselje a kovetkezmenyeit!
dec. 31. 07:58
 14/18 Noren1989 ***** válasza:
67%
Jaigen, h mit csinàlj: döntsétek el, h vàlàs, anyagiak, a kislànyotok hogy lesznek. A gyerekeknek szar lesz, igen. Te fenn tudod tartani a hàztartàst? Ki fog elköltözni, ha arra kerül a sor? És igen, hosszabb folyamat lesz, mire rendberakod magad.
dec. 31. 08:05
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekek nem kicsit...elkell mondani és kész. Drága apuka miért nem tudja elmondani vagy együtt? Úgy lenne a fer.
dec. 31. 08:11
 16/18 anonim ***** válasza:
20%
Kiöregedtél vagy mi?
dec. 31. 08:12
 17/18 A kérdező kommentje:

Nem szeretném ha meggyűlölnék. Ezért nem mondtam még el nekik. Ő akkor is az apjuk lesz. Én pedig nagyon utálom ha sajnálnak.

Hát az anyagi dolgokra még nem tudom hogy lesznek. Tele vagyunk adósságfal. Én pedig a cégénél dolgozom, de nem szeretném őt látni. A munkámat szeretem és szuperek a kollégák.

dec. 31. 08:15
 18/18 A kérdező kommentje:

Tudom mit nem szeretnék. Csak az a kérdés hogy addig kibírom_e?

Tudom,ez nem olyan drámai mint amiket nap mint nap itt olvashatunk. Szerencsés vagyok. Erős leszek. Csak amikor ez megtörténik azt gondolod ez egyszerűen veled nem történhet meg. Gondoskodó türelmes és kedves vagy. Ez egy illúzió. Mindenki ezt mondja a gyerekeinek. Az összes mese film erről szól. Ha jó vagy elnyered jutalmad. Hát nem. Ezt nem tanítják. Ha kedves vagy kihasználnak, ártgázolnak rajtad. És a legdurvább hogy nem akarsz változni mert a belső értékeid nem engedik. Vagy nekem is önző módon kellene viselkednem. Nem hiszem hogy menne.

dec. 31. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!