Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Most hagyott el a férjem. Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Campanilla kérdése:

Most hagyott el a férjem. Nem tudom hogy mit csináljak, segíteni is inkább én szoktam másoknak, kicsit nehéz segítséget kérnem. Most viszont nagy szükségem lenne rá. Mit kellene tennem? Nem törhetek össze a gyerekek miatt.

Figyelt kérdés

dec. 31. 06:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%
Miért hagyott el a férjed?
dec. 31. 06:49
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát most kérj segítséget te is....Család, barátok? Nehéz időszak lesz, de túl leszel rajt.
dec. 31. 06:56
 3/18 Noren1989 ***** válasza:
42%
#1, mert félrekúrelt.
dec. 31. 06:59
 4/18 anonim ***** válasza:
79%
3: Ne legyél rosszundulatú. Egyáltalán nem biztos.
dec. 31. 07:03
 5/18 Noren1989 ***** válasza:
37%
Màrh a férje kúrelt félre.
dec. 31. 07:12
 6/18 anonim ***** válasza:
44%

4 a pali k.rt félre.

Állandoan beinzenek a palik a családnak feleségeknek.

dec. 31. 07:12
 7/18 A kérdező kommentje:
Igen megcsalt. Ő volt az első kapcsolatom én is neki 3 gyerekünk van 30 évig voltunk egy nagyon jó házasságban. Aztán rájött hogy csak én voltam eddig az egyetlen nő az életében és ez kevés. A gond hogy nagyon jó a személyiségem jól főzök és nem hanyagolom el magam. Nem tudott dönteni... Most pedig döntött.
dec. 31. 07:19
 8/18 Noren1989 ***** válasza:
6%
Júniusban-júliusban miért akartàl öngyi lenni?
dec. 31. 07:25
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, neked most arra kell rájönnöd, hogy volt 30 csodálatos éved. Ez most lezárult, és következhet a következő 30 csodálatos év ha dupláznál.

A gyerekek már nagyok? #1

dec. 31. 07:26
 10/18 A kérdező kommentje:
A gond hogy szeretem. Persze ez már nem számít. De nekem kell elmondani a gyerekeknek. Már egyetemisták a kicsi pedig most érettségizik meg szeretném őket kímélni amennyire lehet. Nem támaszkodhatik rájuk. Egy szülőnek kell lennie a támasznak nem fordítva.
dec. 31. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!