Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző, hogy válás után az apa csak a rosszat látja a volt feleségével, gyerekei anyjával kapcsolatban? Állítja, hogy rosszul főzött, rosszul neveli a gyerekeket, kb. semmi jó nincs benne az ő jellemzése szerint.
Figyelt kérdés
dec. 14. 15:48
1/11 anonim válasza:
Mindegyik szeret panaszkodni... Aztán meg hazamennek, ha visszafogadja anyu. :D
2/11 anonim válasza:
ELéggé jellemző. AZért kérdezd meg tőle, hogy ő milyen jól főzött és milyen jól nevelte a gyerekeket.
3/11 anonim válasza:
Szerintem nem túlzott mértékben, én ugyanilyen mértékben tapasztaltam azt, hogy a nők egy része is szeret kígyót-békát kiabálni az exférjére, pedig egy házasság működéséhez, illetve elrontásához is két ember szükséges..
4/11 anonim válasza:
Az elrontásához nem mindig kell két ember, egy is elég.
5/11 anonim válasza:
Anyu meg apu ellen neveli a gyereket.
6/11 anonim válasza:
Én még nem találkoztam olyan emberrel aki azt mondta volna, hogy a világ legjobb embere volt az exe, ő hülye meg nem becsülte meg. Mindegy, hogy férfi vagy nő. Azzal viszont vigyázz aki csak és kizárólag rossz tulajdonságokat sorol valaki másról mert a legrosszabb embernek is vannak jó tulajdonságai, nincs olyan, hogy valaki mindent rosszul csinál.
7/11 anonim válasza:
"nincs olyan, hogy valaki mindent rosszul csinál."
De bizony vannak, a trógerek, sajnos saját szememmel láttam, hogy van akinek nem való kapcsolat, mert csak lehúzza az embert.
8/11 anonim válasza:
Amíg együtt voltak akkor nem volt egyik fél sem rossz, csak amikor szét mennek akkor pocskondiázzák egymást. Eléggé érdekes. Egyetlen exemre sem mondtam rosszat, miért tettem volna. Ez a Magyar mentalitás! Megdöglött az én tehetném, dogoljon meg a szomszédé is! alapon vannak.
9/11 anonim válasza:
7.
És azzal hogyan jut el valaki a házasságig? Évek alatt nem vette észre, hogy egyetlen egy jó tulajdonsága sincs? Hogyan szeretett mégis bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!