Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha elválnátok, belemennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elválnátok, belemennétek később újabb házasságba, vagy csak kapcsolatba?

Figyelt kérdés

nov. 8. 08:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%

Nem házasodnék újra. Egyszer megesküdtem, 13 éve tart hivatalosan, egyébként 14,5. Ha bármi miatt vége lenne, egy másikkal már nem lenne ugyanaz. Egyszer megtettem, első házasság, neki is, ennek megvan a maga varázsa:). Másodszor, sokadszor már nincs. Ez az egyik ok.

Másrészt szerintem az életben nem találnék még egy olyat akivel ennyire klappol minden, én is vonzódom hozzá, ő is hozzám, összepasszol a személyiségünk, a humorunk, az értékrendünk, a szexuális igényeink, szóval minden. 1 ember van az életemben aki minden fontos dolgot tekintve az igazi társam. Ha őt valamiért elveszítem, kizárt hogy legyen rajta kívül más még egy akivel akár csak hasonló szinten megértenénk egymást.

Szóval szerintem kapcsolatom sem lenne már. Amúgy is öreg lennék már újrakezdeni az ismerkedést, randizást, + manapság már főleg, egy 40 es pasi is 20 éves csajt akar.🤣. Semmi esélyem lenne 38 évesen. Idősebben meg még annyira sem.

nov. 8. 23:07
 12/17 anonim ***** válasza:
85%
Èveken àt vàltam,borzalmas èlmèny volt,komolyan veszem az esküt is,így nem hàzasodnék újra. Az egyszeri dolog.
nov. 9. 03:03
 13/17 anonim ***** válasza:
84%
Maskèpp àll a kerdeshez az aki egesz fiatalon vàlik rövid hazassag utan,szinte nulla közös vagyonnal mint az,akit az élete derekàn èr ès lenullàz minden tèren egy válàs
nov. 9. 03:05
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
13. Vagy akinek nem jött össze az elsőre tanul belőle, és nem követi el 2x3x stb , ugyanazt a hibát.
nov. 9. 14:57
 15/17 anonim ***** válasza:
66%
Okos ember mas karan tanul. Aki masodszor hazasodik annak rossz a memoriaja
nov. 11. 15:50
 16/17 Senior Séf ***** válasza:
100%

Amikor 25 éve elváltam, az volt a tervem, hogy megint nagy dúlást végzek a szebbik nem körében. De nagyon hamar elkapták a tökömet, és ujjamra került - ezúttal életfogytos ítélettel - a gyűrú.

65F

nov. 11. 17:44
 17/17 anonim ***** válasza:
16 igy is legyen. De ebben nem lehetsz biztos, csak a legutolsó napodon
nov. 14. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!