Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha elválnátok, belemennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elválnátok, belemennétek később újabb házasságba, vagy csak kapcsolatba?

Figyelt kérdés

nov. 8. 08:55
A kérdező szavazást indított:
Igen, házasságba is akár.
Kapcsolatba igen, házasságba nem.
Nem, egyikbe sem.
31 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%

Nem elvált vagyok, hanem özvegy. Belementem egy új kapcsolatba, eleinte házasságról is szó volt. Szerencsére időben észhez tértem, és kihátráltam, csak egy nagyon laza kapcsolat maradt. Bár semmi rossz nem történt, mégis, ha visszaforgathatnám az időt, nem tenném. Sem vele, sem mással.

N

nov. 8. 09:47
 2/17 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem ez attól függ hogy kiről van szó.

Ahány ember annyi személyiség. Van aki alkalmas a házasságra, és olyan is van aki nem, csak azt gondolja magáról hogy alkalmas rá.

Visszatartó erő inkább az szokott lenni hogy vagyonközösséget nem akar vállalni az aki egyszer már pórul járt. De erre is van megoldás amit úgy hívnak hogy házassági vagyonjogi szerződés.

nov. 8. 09:48
 3/17 anonim ***** válasza:
84%
Ha most elválnék, biztos lenne új kapcsolatom egyszer, hiszen még csak 31 vagyok. Viszont házasságba már nem biztos... Csak akkor, ha terhes lennék, hogy a gyereknek legyen egész családja, de őszintén önmagában csak papír, viszont ha gond van a kapcsolattal, akkor csak a bíróságon lehet azt már felbontani.
nov. 8. 10:17
 4/17 anonim ***** válasza:
89%
Biztos, hogy nem mennék újra férjhez. Nem rossz tapasztalat miatt, férjnél vagyok 11 éve és jól működik, de nálam ez ilyen egyszeri buli, még egyszer nem csinálnám. Pasim biztos lenne még, 36 éves vagyok csak, de ezt se feltétlenül együttélős formában képzelném el, hanem lazábban - aztán ha olyan a pasi, az összeköltözésbe lehet belemennék. Gyereket viszont fixen nem szülnék senkinek, nekem van kettő, imádom őket, de nem akarok többet, pláne nem más apától.
nov. 8. 11:03
 5/17 anonim ***** válasza:
69%
Én ha egyszer elválnék, nem akarnék újra házasodni. Minek? Azzal már viccet csinálnék az egészből.
nov. 8. 11:12
 6/17 anonim ***** válasza:
72%

5össel értek egyet.

Ha egyszer valamilyen módon megbukna a házasságom és válásra kerülne sor, biztos nem akarnék utána újra házasodni.

27N

nov. 8. 11:31
 7/17 anonim ***** válasza:
83%
#6 mert egy bukott eskü után újra felesküdni már nem túl hiteles dolog xd
nov. 8. 11:32
 8/17 anonim ***** válasza:
88%

Megértem azokat aki azt mondják hogy még egyszer nem házasodnának... de az nem jut eszükbe hogy később megismerkedhetnek valakivel akivel tényleg klappol minden.

És ha a másik fél házasodni szeretne akkor őt "büntetik" azzal hogy nemet mondanak mert az első házasságuk tönkrement egy másik személlyel.

Mit tehet arról az új pár hogy az előző párjával nem passzoltak?

Én ugyan nem vagyok házas, de azt sem tartom fair-nek ha az új párnak esélyt sem adnak házastársként, mert az első férj/feleség olyan volt amilyen (igaz kettőn áll a vásár).

nov. 8. 12:32
 9/17 anonim ***** válasza:
75%

Nem mennék újra férjhez. Együttélést sem szeretnék. Kapcsolatot igen, de mindenkinek maradna a saját otthona, lakása. És nem a rossz házassági tapasztalat miatt. Hanem másodjára már nem szeretném elveszíteni a másikból annak varázsát, az érzést, hogy hiányzik, hogy minden találkozás egy ünnep. Még egyszer nem laposítanék el egy kapcsolatot az együttéléssel járó szürke monotonitással.

49N

nov. 8. 16:06
 10/17 anonim ***** válasza:
89%
8: hát, őszintén, valószínűleg ha tényleg ennyire minden klappolna, akkor talán átgondolnánk ezt a dolgot sokan. Csak nekem kicsit komolytalan már egy második házasság, mikor már egyszer valakivel volt "örökké", de ha annyira tökéletes pasi és annyira vágyna rá, akkor lehet, de csak lehet, hogy a kedvéért belemennék. Más kérdés, hogy 36 évesen én már nem annyira hiszek abban, hogy hirtelen begaloppozna az életembe valaki, akivel annyira tökéletes minden. A férjemmel nagyon passzolunk, ez is ilyen csillióból egy kategória, szerintem fix, hogy még egyszer ilyen nem lenne. Ha ez a csoda mégis megtörténne, akkor ám legyen házasság :D
nov. 8. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!