Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi miért dönt a válás mellett?
Figyelt kérdés
Ha a feleséged mindig kerül, nem tudod megkérni semmire, nem akar menni veled sehova, nincs szex, mert mindig fáradt, elválsz? Vagy mi vezet oda hogy válni akarj?okt. 29. 12:13
1/18 anonim válasza:
Én akkor döntöttem a válás mellett amikor már egyértelműen jobb volt egyedül mint vele.
3/18 anonim válasza:
Nem az esetem már a nő, mert meghízott. Vagy sosem tetszett igazán, és akadt valaki, aki ténylet tetszik.
4/18 anonim válasza:
Boszorkány lett. Kötekedő, harzsartos, onimado és ki zsigerelo. Jobb egyedül mint magadban. Változik az ember személyisége ahogy korosodik, de lehetne alkalmazkodni. Már a szex sem volt olyan mint előtte pl 2-3 éve.
5/18 anonim válasza:
Nem tudják közösen kezelni a felmerülő problémákat. Sajnos ezt nem tanítják az iskolákban és a filmeken is inkább egy kapcsolat rózsaszín oldala van mutatva.
Ezek a hétköznapi gondok a nőket frusztrálttá teszi. Ami érthető, de sajnos ez csak rosszabb irányba löki a kapcsolatot, amiből egy idő után lelép a férj. Jellemzően egy másik nőhöz.
6/18 anonim válasza:
Fel is tetted a kérdéseket ami vàlóokok.
7/18 A kérdező kommentje:
Nem.
Ismerek ilyen nőt, de a férje nem válik el mégse.
okt. 29. 13:10
8/18 anonim válasza:
Minden férfi más, mindenkinél máskor és más miatt jön el a pont... sőt van, akinek nem jön el, mert fosik bizonyos dolgoktól (egyedül fenntartani háztartást, mit fognak szólni az ismerősök stb.).
9/18 anonim válasza:
Amikor arra hivatkozik h mindig faradt kibuvokat keres az egyuttletek alol, akkor legyel nagyon resen mert ha nem te akkor ő fog vàlni. Keszulj fel lelkiekben menj el valoperes ugyveddel konzultalni, mert nagyon varatlanul fog erni a vàlàs es nagyon fog fajni lelkileg es anyagilag. Ne legyen igazam, de ha mègis, remelem jo tanacsot adtam.
10/18 anonim válasza:
"mert nagyon varatlanul fog erni a vàlàs"
Ha ez a kérdés felmerül benne, már nem váratlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!