Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 3,5 évet totális hazugságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3,5 évet totális hazugságban éltem egy manipulatív férfi mellett, hogy tudnám a lehető leggyorsabban túltenni magam a sokkon?

Figyelt kérdés
Mindenki szemében mi voltunk a tökéletes pár, akik még ennyi idő után is nagyon szerelmesek egymásba. Még 2 napja sem sejtettem semmit a kettős életéről. Egészen eddig azt hittem, hogy megfogtam vele az isten lábát. Minden nap meglepett valami aprósággal, pl. kedvenc csokim, egy csokor virág, egy belépő. Hetente egyszer mindig eljártunk randizni. Ő otthonról dolgozott home office-ban, én egy irodában. Annyira jó volt mindig arra hazaérni, hogy megcsinálta a házimunkák javát, meglepett emellett valami aprósággal. Tényleg mindig éreztette velem, hogy mennyire szeret, nem volt olyan nap, ami nem azzal ért véget, hogy órákon át beszélgetünk összebújva. Az életemet rábíztam volna, bármit megtettem volna érte, igazi királynőnek éreztem magam mellette. A szüleim imádták, az ő szülei a fogadott lányukként tekintettek rám. ÁLtalában minden este 6 körül értem haza a munkahelyemről, tegnap viszont váratlanul leállt az irodai program, csak mára állt helyre, így akinek volt túlórája, az hazamehetett. Emiatt már délután 2-re hazaértem. Gondoltam most kivételesen én is meglepem a párom, úgyis mindig azt mondta, hogy túl sokat dolgozom, jobb lenne, ha több időt tölthetnénk együtt. Útközben megálltam és vettem neki egy doboz áfonyát, a kedvenc gyümölcsét. Kis híján szívinfarktust kaptam, mikor kinyitottam az ajtót és egy számomra ismeretlen csaj próbálta villámgyorsan magára kapni a ruháit. Lebukott, hogy ameddig én dolgozom, ő idegen lányokat fűz Tinderen és hív fel a közös lakásunkba. Olyan módon aláásta a bizalmam iránta, hogy képtelen vagyok a kapcsolatot folytatni vele. Egyúttal azt is sikerült elérnie, hogy egyhamar ne bízzak meg senkiben.
okt. 5. 19:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, most egy világ omlott össze benned. Egy biztos, ha térden állva is könyörög, bárhogy esküdözik, bármit ígér, nehogy elgyengülj és elhidd, szóba se állj vele többé, tiltsd mindenhonnan. Nem lesz egyszerű továbblépni, hagyj magadnak most időt, hogy megemészd és feldolgozd ezt a kegyetlenséget, amit tettek veled.
okt. 5. 20:11
 2/8 anonim ***** válasza:
44%
Az amatőr, közös lakásra sosem viszünk fel csajt :D
okt. 5. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az élet nehéz. Majd legközelebb.
okt. 5. 22:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez most egy igaz történet? :O

Mert nehezen tudom elhinni, hogy ennyi idő alatt nem tűnt fel a lakásban idegen nők jelenléte. Nyomok... parfümszag, hajszálak, stb.

okt. 5. 22:02
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
Régen én jártam a csajokhoz, vagy autó épp az ilyen lebukás elkerülése miatt🙈 Ma már hűséges vagyok, ez még fiatalabb koromban volt.
okt. 5. 22:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A legalja a megcsalásnak. Ilyen ember mellett lenni. Elképesztő. Mondjuk legalább kiderül és borul a bili
okt. 6. 02:32
 7/8 anonim ***** válasza:
42%
Talán megerdemled ha ennyire vak vagy hogy nem vetted észre . Amúgy nem hiszem hogy igaz a történet
okt. 6. 17:38
 8/8 anonim ***** válasza:
68%

Napi kamu. Nyilvan a szomszedoknak es senkinek sem tunt fel hogy mindig mas no megy fel a pasihoz, mielott az asszony hazaerne..

Nagyon gyenge kamu.

okt. 7. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!