Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválni önzőség gyerekkel?
Figyelt kérdés
A kérdés csak hipotetikus hisz nem vagyok házas csak elkezdett foglalkoztani.
23 éves vagyok s látok olyan házasokat akik rávágják a gyerek miatt vannak együtt. Nos tapasztalatokra is kíváncsi vagyok,elgondoltam én mit tennék mondjuk 30 évesen vagy 35,de szerintem nem tudnék már benne maradni,természetesen meg kell próbálni menteni a menthetőt de Ti lemondanátok ha már nem vagytok boldogok mondjuk a férj jó apa vagy jó anya a feleség de köztetek nincs semmi már? Szerintem egy idő után ha nem megy jobb külön,vagyis sok ilyen van hogy a gyereket megviseli,de szerintem az viseli meg ha két szülő nem felnőttként viselkedik,ha nem egymás ellen hangolják akkor ez működne. Ti ha nem lehet menteni csak a gyerek maitt öregednétek meg együtt vagy máshogy döntenétek?
Mikor megszületik a gyermek, nem egy ember születik, hanem három, a baba, anya és apa, ami által új fejezet kezdődik a házaspár életében. Ezt az időszakot vannak, akiknek sikerül könnyen és boldogan megélni, de vannak, akiknek nehézséget okoz, ettől függetlenül törekedni kéne arra, hogy ne szűnjön meg a harmónia a szülők közt. Tudom, nem egyszerű, de nem lehet mindig csupa boldogság az élet, ezt kéne tudni felfogni és nem azzal takarózni rögtön, ja most épp nem vagyunk boldogok, aztán rúgjuk csak fel a közösen felépitett életet. És mi jön utána? Ebbe senki nem gondol bele!
okt. 28. 15:59
22/23 A kérdező kommentje:
Nem. De nem egyrol beszlunk,ha huzamosabb ideje huzodik s nem lehet megoldni hiaba probalkozik mondjuk egyik fel,vagy akarmi. Ha nem boldohok s nem tudjak megoldani ne eljenek 10-20 evet egyitt mig gyulolik majd egymast s a gyereket uszitjak a masik ellen. Oldjak meg de ha nem lehet valjanak,regen rossz mert a gyerek. Hány nő ragad bele,apuka nem torodik,elvar mosast fozest takaritast nulla torodes mint feleseg(persze ez van fotditva is). De hiaba hivja fel egyik a masik figyelmet eltelik egy ev,ketto semmi nem valtozik. Ergo ezt kovetoen is maradjanak egyutt mert a gyerek? Nem attol jo szulo hogy egy hazban lakik valaki,akkor ha teljes odafigyelst tud adni a gyereknek.
okt. 28. 16:38
23/23 anonim válasza:
Persze, nem mindenáron kell együtt maradni, főleg akkor nem, ha akinek kéne, nem hajlandó a változtatásra, ha gond van!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!