Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy éltétek még a válást?hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy éltétek még a válást?hogy tudtátok magatokat túltenni rajta?

Figyelt kérdés
Nekem borzasztó,állandóan remegek,azon idegeskedés hogyan lesz tovább.egyszerűen nem tudom magam lelkileg túltenni rajta.nem én akartam válni hanem a férjem,de egyszerűen ez lelkileg nekem kibírhatatlan,néha már az öngyilkosság is a gondolataiban van.
aug. 13. 07:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Közhely de igaz. Minden lezárás új,akár jobb kezdet lehetősét rejti magában. Próbáld innen megközelíteni.
aug. 13. 07:11
 2/8 anonim ***** válasza:
53%

Én felszabadultam!

20 évesen váltam el, faltam az életet 35 éves koromig, aztán újra férjhez mentem.

Sokkal boldogabb voltam egyedül.

Nem kellett takarítanom egy barom után, nem kellett büdös zoknikat összeszedegetnem, tisztaság vett körül és annyit buliztam amennyi jólesett!

aug. 13. 07:25
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
#2 A 2. férjed igazán szerencsés ember. Mint akit nem hívnak meg a buliba, viszont másnap reggel neki kell feltakarítania a szart meg a hányást.
aug. 13. 08:00
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
2. Én még nem láttam olyan bulizós nőt, aki rendet tud tartani. De hát a gyakori tele van üdítő kivételekkel.
aug. 13. 08:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Eleinte, amikor kiderült (másodszorra) a viszonya, azt gondoltam vége az életemnek. Itt egy gyerek (akkor pár hónapos volt csak), én is egyedülálló szülő leszek, rettegtem a gondolattól. Minden nap sírtam, sokszor üvöltve, amikor nem volt otthon a férjem, annyira fájt. A gyerek meg végignézte. Közben mindent megtettem, hogy visszakapjam, de egy lelki roncs voltam már. Közben kiderült, hogy már terhesen csalt.

Karácsony előtt elköltöztünk anyámhoz a kicsivel. Ezután hónapokig hitegetett, én meg már mosolyogni nem tudtam a lelki tépődés miatt. Pedig tudtam, hogy csak arra vár, hogy a nője is lelépjen otthonról.

Hatalmas erőt vettem magamon, hogy nemet mondjak. Ez volt az első lépés, amit a szabadság útján megtettem. Nagyon nehêz volt, életemben nem éreztem olyan fájdalmat, mint azokban a hónapokban. Ezután mindent átgondoltam szépen lassan, az egész kapcsolatot, a babavárást, a szép dolgokat, a viszonyt is, mindent. Apránként. Sokat sírtam, de vêgül segített rájönni, hogy nem érdemes olyan életet élni, amilyet éltem vele. Örökös vívódás, fájdalom. Gyereknek sem kell ez.

Eltelt már a szakítás óta (válás folyamatban) 10 hónap. Már szánakozva nézek arra az emberre, akit anno szerettem. Ő mai napig próbál manipulálni, közben gyerekkel nem nagyon foglalkozik. Már ezen is túlléptem, ez az ő dolga és majd kêsőbb ő viseli ennek következményeit.

Én ismerkedem valakivel (igazából egy régi ismerős), akivel alakul valami, szépen lassan. Azt érzem, érzelmileg hazataláltam. Majd kiderül, nem kell elsietni.

Lényeg, hogy tűzz ki célokat magad elé. Én 16 kilót fogytam, jogsit szeretném elkezdeni, rêszmunkaidőt vállaltam.

Az öngyilkosságon én is gondolkodtam egyébként, ez volt az utolsó pont, a legalja. Innen csak felfele vezet az út.

Gondold át mire vágysz az életben és ne adj alább senki miatt sem. Ha valakinek nem kellesz, ott az ajtó, csukja is be maga után.

Szép, új kezdet, ami rád vár, legyél nyitott.

Nekem még az is bejött, hogy stílust váltottam. Nőiesebben öltözködöm, ez nagyon sok önbizalmat ad.

aug. 13. 08:55
 6/8 anonim ***** válasza:
63%

Boldogság volt !

Újra a saját életemet élem!

aug. 13. 14:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne magatokból induljatok már ki, hogy ti alig vártátok a válást és micsoda boldogság jött utána. Itt a kérdező az, aki nem akarta a válást.
aug. 13. 17:42
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 5-ös vagyok, pont ezért írtam ide, mert én sem akartam válni. Csak bármit tettem, már belegebedtem és egy lelki roncs lettem. Miután feleszmêltem, hogy ez sem nekem, sem a gyereknek nem jó, egy idő után már vártam a válást.
aug. 13. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!