Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vitatkoztunk és ezt mondta, ti mit tennétek?: "Ha nem kapok tőled egy ölelést se semmit akkor jobb ha elköltözöl, mert hozni fogok mást aki szeret is" Van gyerekunk is aki oda van bejelentve, mit csináljak? Elvileg azért mondja hogy törődjek vele
Kihűlt a kapcsolat köztünk.
Ha vki ezt mondaná nektek ti pakolnátok?
Nagyon elegem van
Akkor előbb keresnem kellene egy albérletet..?
És ha ez megvan hogy kezdjem az egészet?
Közöljem vele, a gyereket elvileg el se vihetem ha jól tudom mert ott van a lakcíme.
Mit csináljak szerintetek?
Majdnem 4eves a kicsit
6# te nem vagy eszednél.
Tipikus negatívra hangolva ember.
1nem tudod mennyit adtam a házba.
2nem tudod mennyit aldoztam a kapcs.ért
3 a gyereket főleg Ö akarta , én is szeretem , de nem csak nekem kell az IDÖMMEL stbstb pénzel de eltartani
Ha szereted,olelgesd. Abbol erzi,hogy szereted. Sose keso felebredni. Nagy fejlodes ez,h kimondjstok az igenyeitdket vegre. Mondd el te is az igenyeidet.
Egy parkspcsolathoz alazat kell,az ego legyozese. Mem szolgat a serelmek visszaadasarol.
#13 Oké, ez nyilván egy szar helyzet, de ha csak abból indulunk ki amit írtál, akkor fel van adva neked ez az elég nyílt és végleges ultimátum, amivel kezdened kell valamit. Mi a terv?
A férjednek már van terve, mert az ember nem mondja hogy "ki leszel bszva a házból" a gyereke anyjának csak úgy. Milyen tippekre meg ötletekre vagy kíváncsi pontosan?
17# milyen gusztustalan gyökér vagy!
Ne írj ha nem akarod hogy jelentsem.
18#
Nagyon szépen köszi !!
16#
azt hogy mi a legjobb ilyenkor tenni? Esetleg véleményt (normálisan nyilván)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!