Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jobb szakítani?
Lassan 3éve vagyok együtt a férjemmel,nagyon szeretem őt csak sok olyan dolgot tesz amit már nembírok :( Kivagyok készülve
Nemdolgozik és sajnos rászokott a drogra... Ilyenkor is este haza jön,nem panaszkodhatod mert nem kötekedik vagy ilyesmi csak én ha már meglátom és észre veszem rajta rosszul vagyok
Egyre nehezebben bírom ezt a helyzetet,és elakarom hagyni
csak olyan nehéz
Mit tanácsoltok,hogy tudnék ennek a kapcsolatnak véget vetni,mert attol félek hogy rosszul döntök és megfogom bánni :(
Ha te nem nézed saját magad, hogy mit tehet veled a drog miatt akkor mit lehetne neked írni, hogy hagyd el? Semmit sajnos.
Talán még rá lehetne szedni rehabra, de azután még mindig lehet relapse és ismét drogozhat. Próbáld meg hátha hajlandó rá.
Ha nem döntsd el, hogy magadat szereted jobban, vagy őt!
mármint 3 éve ismered, de már házasok vagytok? más 10 év után házasodik...
megérdemled, te választottad, sok boldogságot, éljen az ifjú pár, holtomiglan-holtodiglan, jóban rosszban
eközben normális pasiknak nem jut nő
En ilyenkor felteszem magamnak a kerdest, hogy "mit veszithetek"? Helyedbe kepzeltem magam, es a valasz : egy munkanelkuli, drogos csavot, akire egyaltalan nem tudok felnezni. A drog tonkreteszi az embert, es borzaszto nehez rola leszokni, meg a te eletedet is a kesobbiekben tonkreteheti.
Az ilyen ferfinal csak jobbat talalsz. Egyebkent mit tud neked adni ez a munkanelkuli drogos csavo amit egy mas ferfi nem tudna megadni?
Köszönöm mindenkinek,és ment a zöld kéz
Igazatok van,tudom
És igen 9hònap után esküdtünk meg,de mar ismertük egymast régòta
Jò is volt minden,csak miòta házat vettünk egy éve és össze jar a régi rossz haverjaival azòta van ez :(
És ő azzal nyugtat mindig hogy nembánt és haza jàr időben és hogy ha kijutunk dolgozni akor már nefogja csinálni mivel egy hét mulva készülünk ki külföldre
Kedvesek vagytok és tudom hogy segíteni akartok:(
Keresek munkát messzebb innen és az lesz a legjobb megoldás
Erősnek kell lennem
Köszönöm hogy segíteni pròbáltok
Akkor fogsz válni csak ha önálló leszel. Torekedj erre mihamarrabb és lépj.
Ne várd meg míg egyszer a nyakadnak ugrik majd elmondja hogy vmi sugta neki es nem tudott ellenállni. Vagy egyéb, vagy csak simán húzod az időd de nem vagy biztonságban az biztos!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!