Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezt csinálta, akkor jobb lenne szakítani?
Először is a barátom elkezdett azzal viccelődni, hogy felszedi az egyik kolléganőjét, neki amúgy is nagyobb melle van, mint nekem, erre mondtam, hogy csak nyugodtan. Utána mondta, hogy csak viccelt, ne vegyek már mindent komolyan, amit mond. Utána mondtam, hogy én is keresni fogok mást férfit, akkor azt mondta beveri a fejem, de csak viccelt.
Erre mérges lettem, és elkezdtem vele csúnyán beszélni, hogy miért beszél így velem, erre megütötte a karomat, hogy hallgassak el, nem teljes erőből, de azért kicsit megéreztem, nem fájt, de rosszul esett, és erre volt képe azt mondani, hogy én csak mindenen nyávogok, és hogy csak viccből ütött.
Miért nem mondtad neki?: Kisöreg az ajtó nyitva áll, lehet menni:) Csak ennyit kellett volna, és akkor kikerülted volna ezt azh egész helyzetet.
Ezzel az emberrel neked vége. Ezt szerintem te is tudod, csak még nem érzel elég erőt.
Viccből ütött meg. Hahaha...
Majd akkor is csak viccel ha monoklid lesz
Szerinte ő félrehárhatna, te meg nem. Te ne képzelj magadrol semmit sem.
Kb nárcihajlamos. Az agresszio meg még bántalmazást is tükröz.
Határokat lépett át.
Tehát a kapcsolat tenyleg nem számit már neki annyira mint amikor még határokat tartott be.
Leértékelés szakaszban vagy. Leértékel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!