Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés jött fel bennetek ami miatt éreztétek valnotok kell? Éreztétek már hogy jobb az amikor nincs othon? Folyton ezt érzem, ti mit éreztetek ami arra mutatott hogy bekell adnotok a válást?
Figyelt kérdés
jún. 28. 19:42
1/5 anonim válasza:
Igen, pont ez az érzés, hogy nem várom, hogy jöjjön haza. Meg jaj, megint itt a hétvége. Azóta rájöttem, hogy lelki nyomorék szegény, a szülei meg a gyerekkori körülményei tették azzá. Amikor kiderült számomra ez, utánanéztem a neten az egésznek, és minden a helyére került vele kapcsolatban, amit át kellett élnem az elmúlt években, na akkor döntöttem úgy, hogy ebből köszönöm nem kérek tovább.
4/5 anonim válasza:
Én jelenleg nem válnék, de folyamatosan azt érzem, hogy milyen jó lenne egyedül. Egy szerencsém van: külön tudok menni, ha szeretnék. Enélkül már elváltam volna.
5/5 Senior Séf válasza:
Közel 50 felejthető liezon után nősültem. Nem voltam szerelmes, csak ennyi tapasztalattal a hátam mögött azt gondoltam, hogy jobb úgysem jön. Mivel mindig könnyen jöttek a csajok,sohasem tanultam meg, hogyan kell valakit megtartani, és amikor 16 év hűség után leckét kaptam kalandból, az illető hölgy fél év után kiszeretett belőlem. Mégis az iránta érzett szerelem mutatta meg, hogy semmi keresnivalóm az exem mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!