Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a váltott nevelés működhet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 18 év után szeretnék búcsút mondani a páromnak. Próbáltam megoldani a problémákat,többször jeleztem, hogy baj van. Sajnos sikertelenül. Részemről teljes érzelmi elhidegülés van, már nem szeretem. Van egy 14 éves fiúnk. Azt találtam ki,a fiam javaslatára, hogy Ő marad a közös otthonunkba és mi felváltva leszünk vele az apjával.Egy héten 3 napot én leszek vele, 2 napot az apja. Hétvégén meg váltjuk egymást. Így nem kell kiszakítani a megszokott környezetéből. Van valaki aki szintén ezt a módszert alkalmazza?2024. júl. 11. 12:16
31/32 anonim válasza:
Ezt a megoldást egy romantikus regényben olvastam.
32/32 anonim válasza:
Autista gyereknél hallottam ezt a megoldást heti váltással, mert nem tudtak pontosan olyan szobát kialakítani neki a szülők új albérletében, ami ne borította volna ki. De ebben az esetben súlyosan beteg gyerekről beszélünk, aki később intézetbe került, szóval kicsit más.
Átlagos gyereknél nem darabolnám így szét az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!