Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha elváltak a szülők, és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elváltak a szülők, és a gyermek az anyjánál marad (4 éves), mennyi az egészséges, idő-ottlét az apánál?

Figyelt kérdés
Anya vállalkozó, szabad beosztással, apa gyárban dolgozó, 12 órás munkarendben.

2018. aug. 30. 23:33
 1/7 anonim ***** válasza:
60%

Az az egészséges, ha a gyerek családban nő fel, tehát a fele-fele az "egészséges" szerintem, hacsak a szülők nem idióták, hogy a gyereket használják fel a játszmáikhoz egymás ellen.

32/f

2018. aug. 30. 23:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha 12 órás munkarendben van, akkor az azt jelenti, hogy két nap meló, két nap pihi. Ugye?

Amenbnyit csak bír az apuka.

2018. aug. 30. 23:36
 3/7 anonim ***** válasza:
A lehető legtöbb idő. Így is sokkal kevesebb mint amennyi tényleg egészséges, mert az az ha családban nő fel.
2018. aug. 31. 00:05
 4/7 anonim ***** válasza:
64%
Az egészséges az, ha családban nő fel!
2018. aug. 31. 01:48
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

Bírom mikor már kész tények vannak, és a kedves hozzászólók beböffentik hogy "az ha családban nől fel"....

Kedves kérdező az a legjobb ha apával is minnél többet van a gyerek! Ha jól kijönnek, szereti, a gyerek szívesen megy, akkor annyit amennyit csak lehet legyenek együtt.

2018. aug. 31. 11:29
 6/7 anonim ***** válasza:
És is azt mondom, hogy a lehető legtöbb idő. Mi most válunk, közös gyerekfelügyelet lesz, de ragaszkodtam ahhoz, hogy kb. annyi időt együtt tölthessek a gyerekkel, mintha előtte. Nagyságrendileg az 50-50%-ot szeretném tartani (nálam alvás esetén is). Ki kell próbálni több mindent, aztán majd úgyis az élet alakítja, hogyan lesz a legjobb a gyereknek. Nem szabad versengeni, meg körömszakadtáig ragaszkodni X órához, X naphoz. Egyik félnek sem. A gyerek az első.
2018. szept. 3. 11:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam, elgépeltem: "mintha előtt" helyett "mint előtte"
2018. szept. 3. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!