Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exférjem sír, mikor a gyerekét látogatja. Vígasztaljam meg? Mit mondhatnék?
Ő hagyott el minket, nem akarta megmenteni a házasságunkat. Nem vállalt felelősséget semmiért, most sem teszi. A közös lakásunkból a nőjével költözött össze. Egy vagyon volt a költözés, a nő is az exférjétől "menekült" ebbe a kapcsolatba a kislányával.
Mikor meglátogatja a fiát elérzékenyül, sír, zokog... néha megsajnálom, lehet csak szánom.
Azt akarja, hogy kérjem a segítségét dolgokban, de én nem teszem, megoldom máshogy. Ettől is ki van... nem tudom mit tehetnék. Nem akarom, hogy depressziós legyen vagy ilyesmi. A gyerekétől nem tiltom egyáltalán. Nem is lakik tőlünk messze, jöhet és viheti, amikor akarja.
Amúgy ezt sosem értettem, hogy miért "biznisz" ez valakinek, hogy a saját gyerekét képes otthagyni, hagy nevelje más, de összejön egy idegennel és annak a gyerekét meg neveli. Hát nem hinném, hogy ez olyan buli...
Pláne, aki egyből beugrik egy ilyenbe. A válást feldolgozni idő kell.
Biztos rájött arra amit írtam. Nem olyan buli ez neki. Vagy csak a gyereke előtt sajnáltatja magát, hogy őt ez mennyire bántja. Mondd meg neki, hogy majd akkor jöjjön, ha nem fog bőgni.
Legutóbb megkértem, hogy addig, amíg nem szedi össze magát, inkább ne jöjjön. Erre csak annyit mondott, ha nem láthatná a fiát, még rosszabb lenne neki...
A gyerekünk egyébként 3 éves, nem igazán érti még, hogy mi történik,de nyilván érzi, hogy nem oké, ha sír az apja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!