Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exférjem sír, mikor a gyerekét látogatja. Vígasztaljam meg? Mit mondhatnék?
Ő hagyott el minket, nem akarta megmenteni a házasságunkat. Nem vállalt felelősséget semmiért, most sem teszi. A közös lakásunkból a nőjével költözött össze. Egy vagyon volt a költözés, a nő is az exférjétől "menekült" ebbe a kapcsolatba a kislányával.
Mikor meglátogatja a fiát elérzékenyül, sír, zokog... néha megsajnálom, lehet csak szánom.
Azt akarja, hogy kérjem a segítségét dolgokban, de én nem teszem, megoldom máshogy. Ettől is ki van... nem tudom mit tehetnék. Nem akarom, hogy depressziós legyen vagy ilyesmi. A gyerekétől nem tiltom egyáltalán. Nem is lakik tőlünk messze, jöhet és viheti, amikor akarja.
A vígasztalást nyilván nem úgy értettem, hogy ölelgetem, vagy bármi... arra gondolok, hogy mondjak-e neki valami biztatót, hogy "idővel könnyebb lesz..." ilyesmi.
Legutóbb csak annyit tudtam neki mondani, hogy most már fejezze be és ne csinálja ezt a gyerek előtt, akkor odébb ment.
Tudom, hogy egy balf@sz, de mégis csak a gyerekem apja. A gyereket ő is szereti. El se tudnám képzelni, hogy milyen lenne a gyerekem nélkül élni.
Nem sajnálom az exem egy pillanatig sem, ne értsetek félre! A kisördög a vállamon inkább örül, hogy szenvedni látja, én is szenvedtem eleget miatta, de közben jobb embernek érzem magam ennél...
"Azért egy apának a fiúgyermek az mégis csak fiú."
Miért, az anyának a fia lány?
Most még csak sír. De ha nem tudja magát túltenni lelkileg azon amit művelt,akkor borítékolható egy súlyosabb depresszió is. Lehet inni fog,vagy verni a családot. Ja és majd jönnek azok a bizonyos hangok is. Menjen pszichológushoz az ilyen..hatalmas lelkifulldalása lehet,vagy csak rádöbbent,hogy nincs kolbászból a kerítés máshol sem.
Én azért felügyelet nélkül nem hagynám vele a gyereket,amíg lelkileg ilyen labilis.
Kérdezd már meg minek sír? Ő választotta, kellett az új nő. Egye meg amit főzött!
Egy percig se vígasztald. Mondd meg neki, hogy szedje össze magát és viselkedjen normálisan a gyerek előtt, mert teljesen traumatizálja, örök sebeket ejt a kis lelkén.
Állj ki a gyerekedért!!!
Én is azon vagyok, hogy normális legyen a gyerekkel a viszonya, ha már látogatni akarja, akkor foglalkozzon vele, és azoknak a pillanatokbak örüljön, amit együtt tölthetnek.
Én is félek attól, hogy esetleg depressziós lesz. A gyerekemnek egy épkézláb apára van szüksége, ha az apja is akarja. Remélem ez megszűnik és sikerül neki összeszednie magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!