Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vált már el valaki vallási problémák miatt?
Figyelt kérdés
Férjem kb egy fél éve megtért. Én sosem voltam vallásos és nem hiszek Istenben. Elfogadom, hogy létezik, de én nem hiszek benne. Ez a kapcsolatunk elején nem jelentett gondot. Kb 6 éve vagyunk együtt, van egy két éves kislányunk. A gyerek születése után valamennyit romlott az addig tökéletes kapcsolatunk, de még így is boldogok voltunk. Aztán egy fél éve megtért és azóta folyamatosan romlik a kapcsolatunk.Eddig egyenrangú félként kezelt, most meg hirtelen asszony lettem, akinek kuss a neve. Ő a családfő és Ő hozza a döntéseket. Nem bírom tolerálni ezt a hirtelen 180 fokos fordulást. Főleg úgy, hogy az én házamban élünk, az én autómat használjuk. (ezt sosem róttam fel neki)A pénzügyeink felett is átvette az irányítást és állandóan azt hallom, hogy muszáj nekem is megtérnem, csak úgy lehetek boldog. Holott azóta vagyok boldogtalan, mióta Ő megtért. Ellentétes irányba haladunk és nem tudom mit csináljak. Már néha hozzáérni sincs kedvem annyit vitatkozunk, veszekedünk. Tönkrement az egész. Nem szeretném, ha a kislányom csonka családban nőne fel. Nagyon szereti az apját és az apja is Őt. Én azt szeretném, hogy neki jó legyen. Nem tudom mit csináljak. Reménykedem még, hogy ez csak egy rémálom és hamarosan felébredek! Ha valaki járt már hasonló cipőben, kérem ossza meg tapasztalatait!2010. okt. 31. 14:28
31/31 anonim válasza:
Az, hogy gyülekezetbe akar járni, még nem jelent rosszat. Nekem is van egy hívő házaspár ismerősöm, ők hetente-kéthetente mentek, mióta pici babájuk van már kevesebbszer. Az elmondásaikból arra következtettem, hogy ad egy közösségi élményt nekik, ami értéket jelent - szóval nem csak azt, hogy lementünk a haverokkal sörözni, megbeszéltük a napi problémákat, hogy hülyeafőnök, kevésafizu, stb., hanem gondolkodásra késztetik magukat, hogy megfogalmazzák maguknak, mit jelent a mai világban s az ő életükben a szeretet, a házasság, a pénz, a tulajdon, stb. Szóval, ha nem azt vonja le a gyülekezet, hogy Isten által érhetünk csak el valamit is az életben, és nélküle semmik vagyunk, hanem felismerjük egymás segítségével saját értékrendszerünket, korlátainkat, lehetőségeinket és erőforrásainkat, akkor az jó. Tehát, most még ne ess kétségbe. Mindenki vágyódik arra, hogy egy közösséghez tartozzon, én sem tudom elképzelni az életem úgy, hogy ha majd gyerekem lesz, akkor csak a család és semmi más, mert ebbe bele lehet fásulni... fontos, hogy legyenek barátok, társaságok, akik kívülről látnak, fontos, hogy ne csak a párom legyen, akivel a dolgokat megbeszélem, mert ez szerintem beszűküléshez vezet. Reménykedj, hogy nem elvakultak közé kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!