Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szégyellem a válást, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellem a válást, mit tegyek?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt a férjemmel, és az utóbbi 1 évben nagyon megváltozott. Eddig nem volt vészes, annyi hogy kicsit hirtelen haragú volt de semmi rossz nem történt. Viszont most már odáig jutottunk, hogy ha bármiben nem értünk egyet(nem is nagy dolgokban pl:kifestessünk e idén vagy csak jövőre) vagy azt mondom neki, hogy nem akkor elburul az agya és megüt. Múltkor már a földre szorított és egy üveget tartott a fejemhez. Egyértelmű, hogy beadom a válást, de annyira szégyellem ezt az egészet...van egy 3 éves gyerekünk is. Nem akarom, hogy ebben nőjön fel. A környezetemben nem akarom elmondani, hogy a bántalmazás miatt megyünk szét, de akkor is tudom hogy el fognak ítélni a válásért 2 év házasság után...ti nem szégyelltétek a válást? Én nagyon, mert úgy érzem mindent megtettem érte és a családért is, szó szerint alárendeltem magam neki és mégis ezt kaptam...

28N

jún. 17. 20:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
93%

A germekvédelem meg szégyen nem is fér össze.

Szégyelled hogy kimented a gyereked, meg magadat. Ez igy paradox vagy nem is tudom.

jún. 17. 20:19
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan esetek, amikor nem feltétlenül indokolt a válás, csak a korszellem miatt teszik, de a tiéd nem ilyen. A saját testi épséged érdekében is ki kell lépned ebből a helyzetből.
jún. 17. 20:20
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
NYugodtan válald fel a bántalmazást. Ez az Ő szégyene. Légy büszke hogy mersz lépni. Sokan homokban dugják a fejünket. 41f
jún. 17. 20:23
 4/23 anonim ***** válasza:
10%
Jézusom, én is bántalmazó férfi vagyok, de ilyet azért nem csinálok, vajon mi vezethetett ide? Mindig ilyen idegbeteg volt?
jún. 17. 20:27
 5/23 anonim ***** válasza:
94%
Ha szégyelled a válást akkor meg fog ölni, de lehet a közös gyereket is.
jún. 17. 20:30
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Mióta a te szégyened amikor ő bántalmaz téged? Az övé. Helyedben feljelentést tennék ellene ha lenne friss ütésnyom és a gyereket a közelébe nem engedném soha, a bíróság úgyis neked fog igazat adni. Akkor lenne a te szégyened ha hagynád a jövőben bármikor, hogy valami baja történne a gyereknek!
jún. 17. 20:42
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus! Bolond vagy? Inkább legyél rá büszke, hogy nem teszed tönkre a gyereked életét, mint sok ostoba sorstársad.
jún. 17. 21:02
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Itt maximum ennek az agresszív kreténnek van mit szégyellnie.
jún. 17. 21:35
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Elgondolkodtal mar azon, hogy mi a baj veled? Alarendelodsz, szegyenled magad, mas nok nem ezt teszik. Valami el van kalibralva benned, nemcsak a valasnak van itt az ideje, hanem a pszichologusnak is.
jún. 17. 21:43
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem azt szégyelli a kérdező, hogy megüti a férje, hanem azt, hogy ennyire félreismerte. Mondjuk meg őszintén, az ember nem szívesen ismeri be, hogy egy fontos, életét meghatározó kérdésben rossz döntést hozott. És sokszor jönnek az okoskodók, hogy "te választottad" vagy "nem igaz, hogy nem lehetett ezt előre látni", meg "amilyen buta vagy, még gyereket is szültél neki", vagy a legrosszabb: "ha ilyet választottál, meg is érdemled a pofonokat" stb. stb.

Ennek ellenére nyilván ebből a házasságból menekülni kell.

jún. 17. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!