Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akart lefeküdni velem a volt függőségi problémás fiúm, azóta szégyellem magam. Mi lehet ennek a "férfi oldala"? Mi lenne a megoldás számomra?
Nem lehet hogy a piától nem állt fel neki? Nem tudom, csak kérdezem, én is nő vagyok, és nem volt még ilyen pasim...
Egy biztos; NEM veled van a baj! Max annyi hogy rosszul választottál, de ez bárkivel előfordulhat. Ne magadban keresd a hibát, es ne erőltesd a szexet. Persze ha találkozol vakakivel, aki beindit, akkor miert is ne, de csak azért hogy csináld, miközben nem vágyod, ne!
ez időrendben hogyan történt: "Amikor én le akartam feküdni mással vagy csak elkezdtem vonzódni máshoz, arra nagyon kiakadt, "
mert ha te ilyen barátság extrákkal nyitott kapcsolatban akartál lenni vele az okozhatja ezt sőt egy hős a csávó ha még akár 1 napot is együtt maradt veled ezúton a kijelentést után.
ha ez meg a végén volt miért nem dobtad ki mint macskák sz@rni? nem kell mondani semmit csak tedd lapátra és kész.
jó tanács a jövőre:
1. csak hasonló libidóval rendelkező pasid legyen.
2. nem beszélünk arról hogy az előző pasikkal mik voltak stb .... max már ha elég mély a kapcsolat.
3. nem ácsingózunk az ex útna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!