Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyukák, ti meddig voltatok egyedül a gyerekkel?
A terhesség alatt egyedül maradtam, én nem találtam, pedig sok idő eltelt, 9.5 éves a lányom. Ha nagyon megalkuszom, akkor lehet, hogy sikerült volna, de olyan minek?
A boldogulásom a családi hátteremnek köszönhető.
Én is terhesen maradtam egyedül, nekem 1 éves a lányom, apuka látogassa de hogy párt mikor találok azt nem tudom.
Nem vagyok rá görcsölve, de azért egyedül sem szeretnék maradni 23 évesen.
"apuka látogaTJA(vessző) de hogy párt mikor találok(vessző) azt nem tudom.
Nem vagyok rá görcsölve, de azért egyedül sem szeretnék maradni 23 évesen."
Uh, anyám.
7 éve vagyok egyedül. A gyerek már 9 éves. Jelenleg 35 éves vagyok.
Nekem nincs is hozzá se türelmem,se kedvem meg időm se(inkább gyerekkel vagyok,olvasok,filmezek) h pasizni kezdjek.
De amúgy sztem gyerek nélkül is nehéz a mai világba az ismerkedés,hát még gyerekkel.
Sokszor megkaptam h adjak lejjebb az igényeimből. Nekem nem kell olyan pasi,akinek gyereke van vagy szeretne sajátot. Én már nem akarok szülni,nincs az a szerelem amiért bevállalnám. De kapom az ívet hogy a normális férfiak a saját gyerekükeket akarják nevelni nem másét. Hát az én gyerekem ne is akarja nevelni arra vagyok én. Az meg h normálisan beszél vele,esetleg megkérdezi milyen napja volt,segít a leckébe vagy teszem azt vesz neki egy csokit,az nem nevelés. Ennyit a szomszéd gyerekért is megteszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!