Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lehet elválni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elválni egy bántalmazó nárcisztikustól?

Figyelt kérdés
Elegem van belőle, 2 gyerekünk van, de már nem csak engem, hanem őket is bántja szavakkal. (Fizikailag soha nem bántott minket.) el akarok válni, de az évek alatt teljesen lenullázott és biztos vagyok benne, hogy nem engednè hogy csak úgy elhagyjam őt. Segítségem nincsen, szüleim nincsenek már.
2024. máj. 18. 17:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Külföldön jobban törődnek az ilyesmivel…

Külső segítség kell

2024. máj. 18. 22:01
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
De most hiába írjátok le neki, hogy költözzön el, ha még munkája sincs, hogy eltartsa a gyerekeket. Annyira könnyű ezt leírni, amíg csak itt pötyögni kell, nem bemenni a boltba és kifizetni az ennivalót a gyerekeknek.
2024. máj. 18. 22:05
 13/16 anonim ***** válasza:

12 jó akkor mi legyen?

Narcikkal nem lehet együtt lenni

Az apám is az volt és az anyám sem bírta elhagyni… 20 évig ütötte verte, szidta öt is engem is.

Ezért nem fogok en kapcsolatban lenni soha, így is vonzom a nárcikat az apám miatt.

2024. máj. 18. 22:13
 14/16 A kérdező kommentje:

Tervezek először:

1. Terv: gyerekek bölcsibe mennek

2. Terv: elmegyek közben dolgozni és felreteszek egy kis pénzt

3. Terv: kidobom a francba és lesz, ami lesz. Beadom a válást stb…

Nem tudok egyről a kettőre lépni sajnos. Mindenem odalett már ebben a házasságban, nincsenek barátaim, rokonaim, mindenkit ellenem fordított és ki zárt az életemből mindenkit. Tudok keresni kb havi 1700 euró nettót+családi+gyerektartás, ebből már azért meg lehet élni a lakás mindennel együtt 800 euró havonta.

Nincsen jobb ötletem. Ha betegek a gyerekek, akkor nem tudom, mi lesz, de úgy érzem, hogy képes leszek megoldani ezt az egészet. Csak menjen el!!! De, sajnos még várnom kell, mert ha fel is veszik a gyerekeket, akkor csak szeptembertől mehetnek. :( addig el játszom, hogy minden rendben van, habár már nagyon nehezen tudok jó pofat vágni. Most szerencsém van, keddtől áthelyezték őt az ország másik végébe dolgozni, csak hétvégén fog haza járni. Még a gyerekeket is titokba irattam be a bölcsibe, ő még ezt sem engedi,”mert az anyjuk mellett van a helyük.” Ja, csak az anyjuk egy full idegroncs. Én nem fogok egy alkoholistával együtt élni. Most is bűzlik a szoba, inkább a gyerekekkel alszom a másik szobába. A folyamatos bántásait már nem is említem. Betelt a pohár, főleg ahogy a gyerekekkel is beszél. Észre sem veszi magát, hiába szólok rá, abból megint csak én jövök ki rosszul, mert engem bánt, ő meg a tökéletes… menjen a francba, ha hozzám ér, hívom a rendőrséget. A gyerekek úgy is velem fognak maradni, ahogy az egyik válaszadó írta, egy alkoholistának nem sok esélye van és amúgy is, 30 percet nem tud elleni velük egy huzamban nélkülem, ez csak fenyegetés tőle, hogy elveszi őket tőlem.

2024. máj. 18. 22:42
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Probáld meg kameraval OKOSAN felvenni, (nehogy eszrevegye) amikor részegen kiabál a gyerekekkel. 4-5 felvétel, és neki annyi a bíróságon! Arabhoz mentél hozzá?
2024. máj. 19. 10:26
 16/16 anonim ***** válasza:

Ügyes vagy, mert vannak terveid. Ez nagyon fontos! Mindenben megpróbál majd elbizonytalanítani, visszahúzni, de ha elindítod a folyamatot menned kell előre, és nem baj ha tudod merre.

Mindig a gyerekekre gondolj amikor nagyon nehéz, mert miattuk kell végig csinálnod!

Készülj fel, hogy egy ilyen ember soha nem fog belenyugodni abba hogy elhagytad. A gyerekek miatt esélyes, hogy tartanod kell vele a kapcsolatot, mert láthatást akármekkora barom is, kapni fog.

Én nemrég mentem át ezen. Megküzdöttem a nyugalmunkért, és még fogok is, de biztos vagyok benne, hogy jó döntést hoztam!

2024. jún. 10. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!