Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válófélben tényleg csak otthon szabad ülni?
28 éves nő vagyok, kétéves kislányommal eljöttünk a férjemtől. Voltak balhék, de közös megegyezéssel jöttünk el. 6 hónapja már ennek, a papírokat most kezdtük el mégcsak intézni.
Ő kb 2 hetente viszi a kislányunkat, ezzel nincsen semmi gondom, nyilván majd a gyermekelhelyezés után én is nyugodtabb leszek.
Amikor elviszi a gyereket, akkor általában én találkozom a barátnőimmel vagy elmegyek valahova. Úgy érzem ezzel nincsen semmi hond, nem prostizom, nem drogozom, nem vagyok elérhetetlen. Szerintem ha valaki meg akar szívatni, akkor hamis tanúkkal, photosoppal akkor is megszívat,ha itthon fekszem mozdulatlanul.
Anyukám minden k*vának elhordott, hogy megérdemlem ha elveszik a gyereket, válófélben anyuka ne menjen sehova.
Hehe, anyám 2.0, de én 10 éve nem is hívom fel, így azt sem tudjuk, él-e még a másik.
Javaslom nked is a kapcsolat minimalizálását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!