Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálok, nem bírok otthon lenni a nejemmel. Szeretem, de már nem bírom. Mit tegyek?
Hónapok óta csak cseszeget, teljesen az őrületbe kerget. Nem tudom mi baja lett velem, de egyszerűen a sírba akar tenni. Folyamatosan jön utánam, átkutatja a dolgaimat, este is felköltöget, reggel is felkölt hogy cseszegessen, velem csináltatja a házimunkát, ha nem csinálom meg ordibál velem, megver. Viccen kívül. Teljesen elment az esze.
Elköltöztem, de azt mondta menjek haza mert meg fog vàltozni. Higgyem el neki? Majdnem ráment az idegrendszerem. Mondtam hogy menjen pszichológushoz, de akkor is nekem jött. Rám haragszik és betelt a pohár, mindig ezt mondja. Mit tegyek már? Nem merek hazamenni, mert akkor én is megbolondulok. Görcsbe rándul a gyomrom ha arra gondolok hogy hazaköltözök.
Ritkaság, ha valamelyik fél be is tartja a "megváltozom" ígéretét.
Ha gondolod - próbáljátok megbeszélni. Bocsásd előre, hogy veszekedésnek, civakodásnak nincs itt az ideje, csak a csendes, őszinte beszédnek, és ha felemeli a hangját, befejezed VÉGLEG a kapcsolatot és elválsz.
De ezt aztán tedd is meg!
Gondold át, mióta van ez így nála, mi okozhatta ezt. Bizonyára van oka rá. Az is lehet, hogy ok nélkül képzelődik, féltékenykedik, de az is lehet, hogy tetszik neki valaki és emiatt őrlődik. mindez csak feltevés részemről és nem állítás.
Oké, voltam ilyen helyzetben. A z utolsó hiszti közepén durr egy pofon. Mármint én adtam. Nem akkora, hogy fájjon, csak hogy elhallgasson egy percre.
Utána közöltem, h a következő ilyen és beadom a válást. Szeretem, de akkor is elválok.
És láss csodát: megváltozott.
Vannak emberek, akik mindaddig nem értenek semmiből, amíg nem szembesülnek vele, hogy TÉNYLEG komoly változások lesznek. És nem majd, hanem most. Szorítok neked.
*Hónapok óta csak cseszeget, teljesen az őrületbe kerget.
az a célja, hogy teljesen összeroppanj, depressziós, és magatehetetlen légy, majd később a cselekvőképtelenséged okán átvenni a jogi dolgokat, amik ilyenkor szokás. Ha távol vagy tőle nem tudja folytatni az alattomos játékát, ezért hív vissza.
Okosabb légy nála..
Lehet, valami egészségügyi baja van.
Volt hasonló idegroncs nő, aki 60 éves korában vánszorgott el az orvoshoz, mert már olyan tünetei voltak.
Kiderült, jelentős pajzsmirigy túlműködése volt, az egész élete alatt ilyen lehetett. Élő ember nem bírt megmaradni mellette, olyan természete volt...
Nekem már volt ilyen barátnőm, szerencsére nem házasodtunk össze. Egyébként nekem is 2 évvel később esett le h agyi baja van szóval ebbe a csapdába nagyon könnyű beleesni.
Amúgy ez klasszik bipoláris zavar, a barátnőmnek is az volt. Van hogy hosszú évekig minden a legnagyobb rendben, ilyenkor esetleg az adhat gyanakvásra okot, hogy az átlagnál kedvesebb/viccesebb/jókedvűbb nőt találtál. Aztán egyszercsak jön a feketeleves, az áálandó cs .sztetés, hiszti, depresszív viselkedés, szuicid hajlam, majd jön az aggresszió, amikor már olyan szinten bántalmazott fizikailag, h meg kellett volna kötöznöm, mert volt h már veszélyben volt az életem
Ő legalább tudta magáról h valami baja van, igaz pszichológushoz és pszichiáterhez sem járt rendesen, és a gyógyszert se szedte, mert van vmi ellenérzés az emberekben, h pszichiátriai betegségre gyógyszert szedjenek vagy egyáltalán beismerjék azt. Még mindig él az a sztereotípia h az ilyen ember "bolond" míg manapság tök normális h vitaminokkal meg baromi erős fájdalomcsillapítóval tömöd magad.
Ha valakinek a sztereotípia többet ér mint a saját élete, azzal nem lehet mit kezdeni, az magára vessen.
ha meg szedte akkor ivott rá, szóval nálunk egyértelmű volt a szakítás. Ez egy szomorú dolog de meg kell tenni ha nem akarod h mindkét fél teljesen tönkremenjen
Szerencsére azóta elkezdett rendesen pszichiáterhez járni, és rendbe jött, legalábbis elmondása szerint.
A te eseted sokkal bonyolultabb, egy házasságnak nem olyan könnyű véget vetni. Tegyétek fel a kérdést h szeretitek-e egymást, és ha a válasz igen, akkor te állj ki mellette és minden erőddel próbáld rávenni akár kényszerítsd (persze legális módon) h elmenjen egy pszichiáterhez. Ha nem hajlandó, akkor sajnos egyértelmű hogy a válás az egyetlen megoldás.
Most ez a Covid es/ vagy menopauza? Mert ezeknel van egy lefutas.
Maskulonben nem mennek vissza, de probalnek segiteni, ha bekattant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!