Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem válnak el? A hosszútávon barátnőt/ barátot tartó házasok miért nem válnak? Mi az ami odaköti ilyenkor őket is a másikhoz,bár átverik azt?
Felsoroltad.
Általánosan azért, mert az emberek, felnőttként, csak a szex miatt nem rombolják le a felépített életüket.
Nincs jacuzzi a kert végében: elköltözöl, vagy néha eljársz fürdőbe?
Ok. De ahol van rendszeres közös program?
Vagy ahol több a lelkizés, mint a testi kontakt?
Akkor mi van?
Ami nincs meg otthon pótolja máshol.
Kikapcsolódás, szex, kedves szavak, vagy csak leülni elolvasni egy cikket úgy, hogy közben senki nem cseszteti.
Ezek a dolgok nem jelentenek 51%-ot az életben, hogy változtasson az addigi életén, csak hiányzó X százalékokat, amivel kitömi a réseket, hogy közelebb kerüljön a teljes élethez.
Én pl azért nem, mert ha szétmennék a mostani párommal és a mostani szeretőmmel összejönnék, akkor is tuti pár év múlva ugyanitt lennék, és új izgalomforrást kellene keresnem.
Én ilyen vagyok. Megtartani nem tudom hosszú távon a szerelmet. De égnem kell benne mindig.
#5 vagyok, #6-osnak válaszolva:
Eltartott nagyon sok évig, mire rájöttem, hogy velem ez a helyzet. 48 vagyok. Picit olyan ez most, mint egy coming-out.
És igen, a szerelmemet nem bántom meg, úgyhogy az első pillanattól teljesen őszinte vagyok vele, mindketten próbáljuk észben tartani milyen pályán járunk és kiélvezzük a rendelkezésre álló lehetőségeket.
Nem a feleségem, csak együtt élünk. És vele kvázi nincs szex.
Felesleges ítélkezni, az élet piszkosul bonyolult jószág. Boldognak lenni nehéz, és legjobb esetben is a félsikereknek kell örülnünk...
#7! Nem ítélkeztem, leírtam amit gondolok. Nem egy kis taknyos vagyok. Voltam szerető 17éves koromtól 3évig. Szerelmesen. A másik fél is az volt. Pontosan tudom, hogy de, megbántod. Kitörölheti a s.ggét az őszinteségeddel. A "kiélvezzuk a rendelkezésre álló lehetőségeket" működik az üres dugásnál. Ott "észben lehet tartani, milyen pályán járunk", de nem a szerelemben. Ha szerelmes vagy, hiba hazudsz magadnak, nem fog nem fájni, hogy te sose leszel olyan fontos a másiknak, mint egy másik nő (volt).
:)
Közös őszinteség mindkettőnk részéről.
Már most fáj mindkettőnknek picit. De azon gondolkodunk, lehet, hogy ezt élvezzük, ezt keressük? Ő a szexben is kéri a keményebb bánásmódot, én meg talán inkább a lelki részében.
Ez most nem vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!