Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után nem féltél otthon egyedül?
Én csak egy fél évig éltem egyedül életemben, de én annyit rettegtem...:( Nagy családi házban maradtam magamra 27 éves koromban nőként, de borzasztó volt hazamenni a sötét házba. Még az a szerencse, hogy voltak kutyáim. De még így is féltem, meg őket is féltettem.
Azóta nem éltem egyedül egy napot se, illetve persze voltak napok, amikor a férjem pár napra elutazott, de az nem végleges volt, olyankor tudtam élvezni a magányt.
Ha viszont elválnék, nem tudom, hogyan érezném magam az üres házban.
Valószínű megint annyira rettegnék, mint huszonéves koromban.
Mások hogy nem félnek?
Hát leginkább a betöröktől féltem.:)
Mondjuk olyan csóró voltam, hogy max. engem rabolhattak volna el.:)
Egyébként meg egyáltalán nem olyan biztonságos egyedülálló nőnek lenni.
Volt párom, mégis egyszer amikor egyedül voltam otthon, a fűtésszerelő, akit találomra hívott ki a párom a szomszéd városból, majdnem megerőszakolt, nekiszorított a konyhaszekrénynek. Azt mondta, úgy lehet olcsóbb is.
Azért ahhoz sem kell nagy megfigyelőképesség, hogy a betörők kifigyeljék, hol élnek egyedülálló nők. Nem túl gyakran van szerencsére felénk betörés, de 2 évvel ezelőtt a környéken a hátsó kertből több házba is bement valaki fényes nappal. A szomszéd hátsó teraszajtaját betörte, hallottam is az üvegcsörömpölést, csak épp előtte volt náluk hatalmas felújítás és megszoktam a zajokat. Valószínű azért nem jött be hozzánk, mert nekünk hátrafelé nincs ajtó. Egyedül voltam otthon, az öregedő kutyáim bent aludtak.
Na, hát ilyenektől félek. Nem hiszem, hogy ezért pszichológusra szorulok, biztos csökkenne a félelemérzetem idővel, de nem vagyok hozzászokva az egyedülléthez. A poén meg, hogy éjszaka, hajnalban simán merek az utcán mászkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!