Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők anyagi vagy önállóság miatt nem akarnak szüleikkel elő férfit? (Csak mert én ettől még nagyon önálló vagyok, többet teszek otthon mint szüleim és hosszú ideig éltem egyedül is)
Olyasmik miatt mert nem nőttek még fel.
A legkisebb problema kapcsán is hazarohannak anyuka szoknyájához inkabb. Es mi lenne ha gyerek is lenne..Nem valok komoly kapcsolatra.
Plusz allandoan anyunak "tejelnek", ergo családalapitásra sem lehet veluk számolni. Olyan mintha az anyjuk lenne a feleség a bnő meg csak egy lyuk
Ahány nő, annyiféle opció, van aki vélt vagy valós anyagiak miatt, más vélt vagy valós önállótlanság miatt, a harmadik szintén vélt vagy valós érzelmi-kötődés és leválási problémák miatt, de mindegyikben van egy nagy-nagy közös pont. Ez pedig nem más, mint...
A MAI VILÁGBAN A 21. SZÁZADI NŐ NÉZZEN KI BÁRHOGYAN ÉS LEGYEN BÁRMILYEN GÁZ A SZEMÉLYISÉGE, NINCS RÁUTALVA ARRA, HOGY 5-10 MÁSODPERCNÉL TÖBBET TÖLTSÖN EGY FÉRFI MEGÍTÉLÉSÉVEL.
Na jó, picit túloztam, 40 fölöttiek, elhízottak, ápolatlanok, eladósodottak és gyerekes anyukák (főleg ezek kombinációi) már kénytelenek megalkudni ha nem csak szexpartnert keresnek.
De egy átlag nőnek annyi lehetősége van ismerkedni, hogy a legkisebb apróságnál már drasztikusan csökken az érdeklődése az irányodba és bármikor kieshetsz a rostán akár úgy is, hogy meg sem szólalsz, hiszen elég, ha ráír egy nálad "jobb" valaki (a jobbat az itteniek kedvéért az adott nő szemében jobbnak kell érteni, nem azt, hogy úgy bármilyen normális ember szemében jobbnak) vagy valamelyik barátnője vagy az anyja lefikáz, úgy tűnsz el a süllyesztőbe, hogy indoklást sem kapsz.
Alapban nem erdekel hol lakik, nalam nem szempont. (van sajat lakasom - orokolt)
A szemelyisege szamit, milyen ember, mit kepes tenni egy kapcsolatert, hajlano e kompromisszumra, tud e tanulni?
A legtöbben legaláb 30 éves korukig szülőkkel élnek (kb 60% biztosan). Nem hiszem, hogy ugyanennyien lennének egyedül. Szóval már a feltételezés is baromság.
Attól még, hogy valaki otthon lakik nem lesz se önállótlan se szegény.
Én pl. azért lakok otthon mert így több pénzt tudok félretenni, szüleimet nem zavarom, ők sem engem. Tudok nekik segíteni, ők is nekem és mivel nincs barátnőm így legalább nem vagyok egyedül. A legnagyobb indok leginkább ez: egyedül teljesen fölösleges különköltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!