Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők anyagi vagy önállóság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők anyagi vagy önállóság miatt nem akarnak szüleikkel elő férfit? (Csak mert én ettől még nagyon önálló vagyok, többet teszek otthon mint szüleim és hosszú ideig éltem egyedül is)

Figyelt kérdés
2021. máj. 6. 07:10
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
56%
Legtöbb 25-30 éves egyedülálló nőnek nem probléma ez, mert nekik sincs annyi pénzük, hogy egyedül béreljenek lakást.Sőt több olyan párt ismerek, akik odaköltöztek valamelyikük szüleihez, kicsit átalakították a házat, külön lakrészt kialakítva a fiataloknak.Egyik párnál már gyerek is van,(kb 29 évesek lehetnek) sokkal egyszerűbb így,mert ott vannak a nagyszülők, akik besegítenek a gyereknevelésbe, támogatják egymást. Hozzá kell tenni, mindannyian értelmesek, így nincs probléma, hogy egy helyen laknak.
2021. máj. 6. 07:24
 2/35 anonim ***** válasza:
77%
Én személy szerint azért nem akarok mert a legtöbb egyedül életképtelen, éhen halna vagy koszban úszna ha egyedül maradna. Vagy a másik verzió, hogy túlságosan ragaszkodik a szüleihez és érzelmileg még gyerek. Nem sok köze van a pénzhez.
2021. máj. 6. 07:30
 3/35 anonim ***** válasza:
74%
2: Ennek viszont nem sok köze van ahhoz, hogy kivel él. Ismerek 50 körüli férfit, tökegyedül él több éve, éhen ugyan nem hal de hónapokig hordja ugyanazt a ruhát és teljesen igénytelen, feltételezem, hogy a lakás is "úszik".
2021. máj. 6. 07:36
 4/35 anonim ***** válasza:
39%
Igen, pontosabban azért, mert amelyik férfi a szüleivel él, az valószínűleg nem elég gazdag.
2021. máj. 6. 07:44
 5/35 anonim ***** válasza:
80%

Olyasmik miatt mert nem nőttek még fel.

A legkisebb problema kapcsán is hazarohannak anyuka szoknyájához inkabb. Es mi lenne ha gyerek is lenne..Nem valok komoly kapcsolatra.

Plusz allandoan anyunak "tejelnek", ergo családalapitásra sem lehet veluk számolni. Olyan mintha az anyjuk lenne a feleség a bnő meg csak egy lyuk

2021. máj. 6. 08:05
 6/35 anonim ***** válasza:
39%

Ahány nő, annyiféle opció, van aki vélt vagy valós anyagiak miatt, más vélt vagy valós önállótlanság miatt, a harmadik szintén vélt vagy valós érzelmi-kötődés és leválási problémák miatt, de mindegyikben van egy nagy-nagy közös pont. Ez pedig nem más, mint...

A MAI VILÁGBAN A 21. SZÁZADI NŐ NÉZZEN KI BÁRHOGYAN ÉS LEGYEN BÁRMILYEN GÁZ A SZEMÉLYISÉGE, NINCS RÁUTALVA ARRA, HOGY 5-10 MÁSODPERCNÉL TÖBBET TÖLTSÖN EGY FÉRFI MEGÍTÉLÉSÉVEL.

Na jó, picit túloztam, 40 fölöttiek, elhízottak, ápolatlanok, eladósodottak és gyerekes anyukák (főleg ezek kombinációi) már kénytelenek megalkudni ha nem csak szexpartnert keresnek.

De egy átlag nőnek annyi lehetősége van ismerkedni, hogy a legkisebb apróságnál már drasztikusan csökken az érdeklődése az irányodba és bármikor kieshetsz a rostán akár úgy is, hogy meg sem szólalsz, hiszen elég, ha ráír egy nálad "jobb" valaki (a jobbat az itteniek kedvéért az adott nő szemében jobbnak kell érteni, nem azt, hogy úgy bármilyen normális ember szemében jobbnak) vagy valamelyik barátnője vagy az anyja lefikáz, úgy tűnsz el a süllyesztőbe, hogy indoklást sem kapsz.

2021. máj. 6. 08:25
 7/35 anonim ***** válasza:
62%

Alapban nem erdekel hol lakik, nalam nem szempont. (van sajat lakasom - orokolt)

A szemelyisege szamit, milyen ember, mit kepes tenni egy kapcsolatert, hajlano e kompromisszumra, tud e tanulni?

2021. máj. 6. 09:17
 8/35 anonim ***** válasza:
61%

A legtöbben legaláb 30 éves korukig szülőkkel élnek (kb 60% biztosan). Nem hiszem, hogy ugyanennyien lennének egyedül. Szóval már a feltételezés is baromság.

Attól még, hogy valaki otthon lakik nem lesz se önállótlan se szegény.

Én pl. azért lakok otthon mert így több pénzt tudok félretenni, szüleimet nem zavarom, ők sem engem. Tudok nekik segíteni, ők is nekem és mivel nincs barátnőm így legalább nem vagyok egyedül. A legnagyobb indok leginkább ez: egyedül teljesen fölösleges különköltözni.

2021. máj. 6. 09:44
 9/35 anonim ***** válasza:
45%
Az elegans magyarazat szerint az onallosag miatt (valoszinuleg az esetek 90%-ban ezt fogod hallani, keves no eleg tokos, h megmondja a valodi okot) a valodi ok pedig a az anyagi.
2021. máj. 6. 09:56
 10/35 anonim ***** válasza:
89%
Én akkor jöttem össze a ferjemmel, amikor ő 38 évesen a szüleivel élt még. Abszolút önálló és anyagilag sincs probléma, jelentős megtakarítása volt már akkor is. Viszont a szülei halmozottan problémásak, és van egy tesója, aki nem foglalkozik velük egyáltalán. Így a ferjem gyagyázta a 70+os szüleit. Aztán összeköltöztünk, mert általam megismert egy jobb életet, ma már család vagyunk. A szülei sajnos szinte életképtelenek nélküle, rengeteget kell öket anyagilag és máshogy is segíteni továbbra is, de rájött, hogy a saját élete fontosabb. Persze volt konfliktus, de megérte. Szóval az, hogy valaki a szüleivel él, önmagában még semmit nem jelent.
2021. máj. 6. 10:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!