Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válni akarok. Hogyan kezdjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válni akarok. Hogyan kezdjem?

Figyelt kérdés
12 éve élek házasságban, de már nem szeretem a feleségemet. Megcsalni se szeretném, nem az én stílusom az. Viszont, van egy lány aki nagyon tetszik, kerülgetjük egymást. Hozzá teszem, meg mondtam neki, hogy amíg házas vagyok addig semmi se lehet, csak válás után. Nekem se esne jól, ha a feleségem engem csalna meg, meg nem is vagyok az a hátba szúrós tipus. 2 éve megromlott a házaság, nincsenek nagyon veszekedések... de, úgy elfáradt. 1 éve rájöttem, hogy nem nagyon szeretem már. Ez az érzés erősödik. Tudom, van gyerekünk... de mindenki egyszer él. Nem kívánhatja senki azt, hogy boldogtalanságba meneküljek a gyerek miatt. A válás után ugyan úgy fogom szeretni, látogatni, támogatni. Hogy lehetne hozzá kezdeni a váláshoz? Hozzáteszem, szerintem a feleségem se szeret már. Legalábbis, nem nagyon...
2010. okt. 26. 19:02
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy most elítélsz. De nem, nekem nem ezt jelenti a "jóban-rosszban".
2010. okt. 29. 03:55
 22/29 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek igaza van, a jóban-rosszban a betegséget vagy anyagi nehézséget jelenti, stb., nem azt ha már elmúlt a szerelem.
2010. okt. 29. 10:27
 23/29 anonim ***** válasza:
Igen, akkor nem ugyanazt gondoljuk erről. Nekem az is belefér, hogy vannak hullámvölgyek,mikor azért nehéz, mert nem szeretjük egymást.
2010. okt. 29. 11:10
 24/29 anonim ***** válasza:
Jóban rosszban ,betegségben stb,de nem a szarban,boldogtalanul,mert előbb utóbb a feleség is félre néz,ha a férj már hozzá se ér,mert nem kívánja csak elviseli,jóban rosszban...
2010. okt. 29. 14:15
 25/29 anonim ***** válasza:

Ha valakit már nem szeretsz, az nem hullámvölgy ezt jobb ha tudod. A hullámvölgy maximum annyit jelent ebben a kategóriában hogy pl. össze kaptatok.

Ha már nem szereted, nem okoz örömet ha hozzádbújik, te sem akarod átölelni, stb., az nem hullámvölgy.

2010. okt. 29. 15:37
 26/29 anonim ***** válasza:

De, lehet hullámvölgy vagy megoldandó feladat. Túl sokat várunk a "szegény érzelmeinktől".

Akkor így kellene megfogalmazni a fogadakmat: "most úgy érzem, szeretlek, és melletted leszek, akármi történik. Ha majd nem érzem, elhagylak, de addig számíthatsz rám"

2010. nov. 2. 13:27
 27/29 anonim ***** válasza:
Ami elmúlik azt lekell zárni...tAz ilyen megoldandó feladatot hírdető üljünk a szarban ahelyett,hogy lépjünk tipús az aki nem mer lépni,és irigyli azt aki igen és azt szeretné ha másnak is szar lenne...
2010. nov. 2. 23:42
 28/29 anonim ***** válasza:

Lehet... én változtatáspárti vagyok, már a második - jobb - házasságomban élek. Ha biztos benne valaki, váltson.

legrosszabb esetben pár év múlva megbánja, mint Pataki Attila, hová is lett az akkor nem értékelt harmónia...

2010. nov. 5. 11:11
 29/29 anonim ***** válasza:
Lehet esetleg tudni, mi történt a kérdés kiírása óta? Válás elindult, a szándék megvan még ?...
2010. nov. 9. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!