Tőzsdézni akarok. Hogy kezdjem el?
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
Itt leírtam a legutolsó hozzászólásban. bár én is még csak bele kóstoltam 3/4 évet, és ez azért egy jó hosszú folyamat.
nezz szet a portfolio.hu-n portfolio fuzetek kb a 0-rol kezdik. nekem sokat segitett, engem inakbb a forex vonzott. Nyilvan azt kevesebb penzel is el lehet kezdeni.
Par okol szabaly:
STOP STOP STOP STOP STOP, mindig hasznald:D
Mikor toke attetelt szamold, ne csak azt nezd mennyi kontraktust tudsz vasarolni, hanem hogy a stop-szintedig ha eljutsz hany szazalekod uszik el a tokebol.
Ne hidj azoknak akik ugy hirdetik magukat, hogy 50 dollarbol 1000-ret csianalnak fel ev alatt. stb...
Amint demon sikeres tudsz lenni menj eles szamlara, minnel hamarabb el kell felejteni a demozast. Demo szamla rossz megszokasok kialakulasaert felelos. Nagyon kis osszeggel de inkabb valos szamlan kereskedj amint kepes vagy ra.
Es soha soha soha ne add fel:)
Csatlakozok az előttem szólóhoz...
stoppot tedd ki... Ja és a tőkeáttét nem kezdőknek való...
bár attól, hogy a számlán adnak, még nem kell kihasználni...
egy kötésen ne kockáztass a számlád méretének 1%-nál többet.. szerintem érdemes a demózást csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!