Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás alatt ki tiltja meg, hogy randizzak?
1,5 éves a kislányunk, hónapokig csalt a férjem, bizonyítékaim is vannak rá, ha kellene.
4 hónapja nem élünk együtt, de nem érezzük úgy, hogy újra tudnánk kezdeni, ő továbbra is a másik nővel van. Mindenben meg tudunk egyezni, beadjuk a válópert is jövőhéten.
Anyukámnál élünk jelenleg és kikotyogtam, hogy randiztam valakivel, amíg a gyerek az apjánál volt. Kb 2 hetente viszi el, végzés ugye még nincs róla. Anyukám majdnem felpofozott, hogy mi a f*szt képzelek magamról és milyen anyuka vagyok, hogy válás alatt kurválkodok. Prostinak nevezett, azt mondta el fogja venni a bíróság a gyereket.
Mondtam ez nevetséges, ha a férjem feljelentene ilyesmiért, akkor bizonyíték is kellene, hogy elhanyagolom a gyereket és az ő kárára csinálom.
26 éves vagyok egyébként, mindenem a kislányom, de nem fogom elvesztegetni az éveimet, ha már a családom tönkrement a fêrjem viszonya miatt.
Anyukámnak megvan a stílusa egyébként, sokszor ordítozik, ha máshogy lát dolgokat, mint mások.
Viszont mindenben támogat, nem is volt kérdés, hogy ide jöjjünk a kislányommal baj esetén.
23 éves, anyámékkal van.
Ő abban nőtt fel hogy én egy fogyatékos ,semmirekellő ,utolsó ember vagyok, meg ronda is és hogy nem kellek senkinek.
Ő ezt tekinti az alapállásnak.
Akkor csalódtam és nyílt ki a szemem amikor betöltötte a 18-at és már a saját döntése volt hogy nem akar találkozni velem.
Óvodás korában is azt látta hogy apám nekem esik, vagy éppen az anyám.
Neki ez volt a természetes.
Anyám olyan rettenetes ember hogy beadagolta neki hogy jajj szegény, elhagyta anyja is apja is.
Pedig mindenkit anyám mart el onnan.
Most azért jár pszichológushoz mert őt nem nevelte az anyja…. Anyám ezt nevelte belé. Hiába mondtam neki hogy én nem így akartam. És nem hagytam el, bármikor élhetne velem.
Én rengeteg éjszakát végig sírtam ,mire beletörődtem . Mert anyámékkal szemben soha nem nyertem volna.
Leírni amúgy nagyon fájdalmas volt .
Évek kellettek, kellenek hogy megemésszem.
Tesóm azt mondta dobjam ki anyánkat a lelkemből is, mert ő nem édesanya.
Még most is fáj hogy elvette a gyerekemet, ha most visszamennék az időben, akkor sem tudnék tenni ellene.
Nekem nem volt lakásom, nem volt semmim, a szüleim pedig tehetősek. Soha nem nyertem volna semmilyen gyerekelhelyezési pert velük szemben.
Most viszont van egy kislányom, az enyém, szerethetem , és édesanya lehetek.
"Most azért jár pszichológushoz mert őt nem nevelte az anyja…. "
Tegyél egy próbát, mond hogy talalkozzatok es beszélgessetek, esetleg mond hogy szeretnéd támogatni amiben tudod .
Ha jár pszichológushoz azt jelenti ott motoszkál benne..
En harcolnék érte is, elvégre a te gyereked. Nem adnám fel.
Nyilván ha benne mégsem lenne nyitottság néhány kezdeményezés után nem emeszteném magam, viszont megmondanám hogy hagyok számára egy nyitott ajtót, bármikor visszamehet/felveheti a kapcsolatot veled.
Milyen megyében eltél hogy ennyire nehéz volt?
Valahol kelet magyarország?
En is itt élek, és kb itt találni ilyen eseteket
Kérdező #
Ha bármi megaláztatást eltűrsz akkor varhatod a következőt, sőt ennél csak roaszabb alázások következnek.
Ne engedd alazni magad hogy k.va, prosti stb. ne engedd meg.
Ha megengeded elindulsz a lejtőn es nehezebb lesz visszamászni.
Én biztos nem hagynám hogy igy beszéljenek velem, sokazor volt így is hogy fiatalabbkent sokszor kinevettek de kb elkuldtem a b.francba nyilván nem a szuleimet, de utánna rám haragudtak , mégis jó érzés volt felülkerekedni.
A szuleim is rengetegszer lenyomtak de olyankor az egyetlen megoldás lépni. Ha lehet a szülőkkel amennyire teheted ne vesz össze, de légy okos es ne avasd be a privat dolgaidba.
Nemis a szülőre tartozik már ne haragudj hogy kivel randizol stb. Ha elmondod ne csodalkozz.
Nem minden szülő kell hogy barátnőd is legyen, az en anyámat attól még tisztelem de nem lesz ö sosem olyan mint egy barátnő mert nem ugyanaz a korosztály es ez nem az ö hibaja hogy ugy nevelkedett, olyqn a felfogása
Nincs benne nyitottság, de mondtam neki hogy az én ajtóm mindig nyitva áll előtte.
Anyámék nem fognak 100 évig élni, ne gondolja hogy utána neki nem lesz senkije.
#16 ez még semmi a gyerekkoromhoz/tinikoromhoz képest, ha visszaszólok akkor abbahagyja, anno ha visszaszoltam megrugdosott. Imádja a babát egyébként, plusz a nevelésébe nem is szól bele, bár voltak próbálkozások, főleg születésekor.
Dolgozom mist GYED mellett, hogy a félretett pénzem mellé gyűjtögessek, ez a cél.
#14 ez azért durva😱😱
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!