Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek randizzak egy olyan lánnyal, aki valószínűleg nem úgy néz ki élőben, mint a Tinderes képein?
A Tinderes képein egy tök cuki, átlagos lány, viszont teljesen véletlenül feldobta a profilját a Facebook kit ismerhetek része, és megnéztem a képeket amin meg van jelölve, és sokkal rosszabbul néz ki rajtuk, a képeken picit még kövér is, a lábai nagyon vastagok, a körmei ránézésre ápolatlanok (közeli szelfik alapján) a fogai pedig picit csálék. Ezek 2023-November és Augusztus közötti képek, tehát nem több évesek.
Ezeknek a “hibáknak” Tinderen a képeken nyoma sincsen. Vasárnapra beszéltünk meg randit de eléggé elbizonytalanodtam.
Én az ilyen eseteket óvatosan kezelem, és meggondolnám, hogy találkozzak-e vele
Én (nő) sem vagyok egy matyóhímzés, és bár igyekeznék előnyös képeket feltenni társkeresőre, attól függetlenül nem lenne képem szerkesztett fotót feltenni. Úgyis velem fog találkozni az illető, nem a fotóval, tehát - a morális elvek mellett - teljesen felesleges becsapni a másikat
Bi vagyok, fiúval és lánnyal is befürödtem már ebben :D
Fiú: régi képekkel csajozott, ott nagyon jól nézett ki, élőben 30 kg plusz. Én elmentem azért pedig előtte küldött friss képet, de csak mert már le volt beszélve a randi és hátha nem számít majd nekem. Számított.
Lány: egy kiló smink a képein, gyönyörű. Élőben meg elsétáltam mellette. Csúnyácska, fogai csálék, büdös is volt (izzadtságszagú).
Hát talizz vele ha akarsz de szerintem nincs semmi értelme úgysem fog bejönni.
Ez a klasszik catfishing.
Én kihagynám a helyedben, Bástya.
Sőt, az okát is megmondanám szarozás nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!