Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek randizzak egy olyan lánnyal, aki valószínűleg nem úgy néz ki élőben, mint a Tinderes képein?

Figyelt kérdés

A Tinderes képein egy tök cuki, átlagos lány, viszont teljesen véletlenül feldobta a profilját a Facebook kit ismerhetek része, és megnéztem a képeket amin meg van jelölve, és sokkal rosszabbul néz ki rajtuk, a képeken picit még kövér is, a lábai nagyon vastagok, a körmei ránézésre ápolatlanok (közeli szelfik alapján) a fogai pedig picit csálék. Ezek 2023-November és Augusztus közötti képek, tehát nem több évesek.

Ezeknek a “hibáknak” Tinderen a képeken nyoma sincsen. Vasárnapra beszéltünk meg randit de eléggé elbizonytalanodtam.

jan. 5. 08:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem menj oda. Aztán élőben kiderül, hogy mennyire valósak ezek a hibák.
jan. 5. 08:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ne. Feltételezem, hogy ami képek fent vannak neki az instagramján, az photoshoppolt, retusált, tehát oda nem mer olyan képeke feltenni, amik a valóságot mutatják, mert manapság lassan már többen használják az instagramot, mint a facebook-ot, ergo többen nézik, plusz több képet tölt fel instagramra. Én is sok ilyen esettel találkoztam már.
jan. 5. 08:50
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én az ilyen eseteket óvatosan kezelem, és meggondolnám, hogy találkozzak-e vele

Én (nő) sem vagyok egy matyóhímzés, és bár igyekeznék előnyös képeket feltenni társkeresőre, attól függetlenül nem lenne képem szerkesztett fotót feltenni. Úgyis velem fog találkozni az illető, nem a fotóval, tehát - a morális elvek mellett - teljesen felesleges becsapni a másikat

jan. 5. 08:57
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felesleges elmenned. Aki meg retusált képeket rak ki magáról, az meg megérdemli ha kellemetlen szitukba kerül, mert nem egyenes..
jan. 5. 09:22
 5/12 anonim ***** válasza:
59%
Menj el de bújj el egy bokorban,aztán ha nem tetszik elmenekülhetsz.
jan. 5. 09:30
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Bi vagyok, fiúval és lánnyal is befürödtem már ebben :D

Fiú: régi képekkel csajozott, ott nagyon jól nézett ki, élőben 30 kg plusz. Én elmentem azért pedig előtte küldött friss képet, de csak mert már le volt beszélve a randi és hátha nem számít majd nekem. Számított.

Lány: egy kiló smink a képein, gyönyörű. Élőben meg elsétáltam mellette. Csúnyácska, fogai csálék, büdös is volt (izzadtságszagú).

Hát talizz vele ha akarsz de szerintem nincs semmi értelme úgysem fog bejönni.

jan. 5. 09:44
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
Menj el a találkozóra és élőben kiderül hogy milyen. Max fizetsz neki egy kávét meg sütit (1500 Ft) többet nem vesztesz vele ha nem tetszik.
jan. 5. 09:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Plusz 1 szavazat a hetesre.
jan. 5. 12:46
 9/12 Noren1989 ***** válasza:
100%

Ez a klasszik catfishing.

Én kihagynám a helyedben, Bástya.

Sőt, az okát is megmondanám szarozás nélkül.

jan. 5. 17:07
 10/12 anonim ***** válasza:
Ezért kell randi előtt videóhívás. Bár ma már azt is lehet manipulálni.
jan. 5. 17:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!