Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás alatt ki tiltja meg, hogy randizzak?
1,5 éves a kislányunk, hónapokig csalt a férjem, bizonyítékaim is vannak rá, ha kellene.
4 hónapja nem élünk együtt, de nem érezzük úgy, hogy újra tudnánk kezdeni, ő továbbra is a másik nővel van. Mindenben meg tudunk egyezni, beadjuk a válópert is jövőhéten.
Anyukámnál élünk jelenleg és kikotyogtam, hogy randiztam valakivel, amíg a gyerek az apjánál volt. Kb 2 hetente viszi el, végzés ugye még nincs róla. Anyukám majdnem felpofozott, hogy mi a f*szt képzelek magamról és milyen anyuka vagyok, hogy válás alatt kurválkodok. Prostinak nevezett, azt mondta el fogja venni a bíróság a gyereket.
Mondtam ez nevetséges, ha a férjem feljelentene ilyesmiért, akkor bizonyíték is kellene, hogy elhanyagolom a gyereket és az ő kárára csinálom.
26 éves vagyok egyébként, mindenem a kislányom, de nem fogom elvesztegetni az éveimet, ha már a családom tönkrement a fêrjem viszonya miatt.
Anyukámnak megvan a stílusa egyébként, sokszor ordítozik, ha máshogy lát dolgokat, mint mások.
Viszont mindenben támogat, nem is volt kérdés, hogy ide jöjjünk a kislányommal baj esetén.
De hogy odamentél most bele is szól az életedbe.
Én így éltem sok évig.
Szidott állandóan, zsarolt a lányommal.
Szerencsére vége.
Alapvetően senki nem foglalkozik ezzel, anyáddal viszont jól vigyázz...
Egyébként igazad van, ne hagyd a kukába repülni az értékes éveidet! Írom ezt úgy, hogy nekem a 20-as éveim több mint 2/3-a full egyedül telt, és most, lassan 33 évesen is egyedül vagyok, szóval pontosan tudom, hogy milyen szar. Ne akard ezt magadnak, gyerek ide, válás oda, mert minél idősebb vagy, annál kevesebb a jó partner és lehetőség, mindenki foglalt lesz, aki nem, az meg még az életről is lehoz.
#6 és #7 köszönöm, azon gondolkodom, keresek egy szintén kisgyerekes anyukát, összeállunk és közösen kiveszünk egy lakást. Nehéz menet lesz.
#8 kár, hogy téged megtartottak anno a szüleid, kár volt.
Anyádtól félj, hány éves?
Én is elváltam 20 évesen, anyám kicsalta tőlem a lányomat. Azt mondta legyen ő a gyámja mert csak úgy jár a GYES és menjek csak vissza dolgozni. Majd ha betölti a lányom a 3- at akkor visszaadja.
Na nem adta vissza, apám kitépett egy tenyérnyit a hajamból, volt hogy monoklim is volt. Mert vissza akartam kapni a gyerekemet ahogyan anyám ígérte…..
Megfogadtam hogy akkor lesz majd családom és gyerekem ha a szüleim öregek lesznek és már nem tudják elvenni a gyerekemet.
35 évesen szültem újra, férjhez is mentem .
Anyámékkal nem beszélek, azt mondta egy köpedelem vagyok meg nem vagyok a gyereke.
Csak azt az egyet bánom hogy sok évig elkérték a fizetésemet így lépni sem tudtam tőlük, és a lányomra hivatkozva mindig kellett nekik a fizetésem.
Hiába dolgoztam, soha nem volt pénzem.
Csak szerencse kérdése volt hogy megismerkedtem a férjemmel aki elfogadta hogy van gyerekem de nem nevelem. Ki a franc hiszi el azt hogy anyám elvette….. nehéz volt egy intelligens embert találni.
Az anyám a leggonoszabb ember akit valaha ismertem.
Ragaszkodtak hozzám mert kellett valaki aki dolgozik, a pénzt odaadja nekik és valaki legalább takarítja a koszos házukat, ráadásul még lehet is napi szinten szemétkedni vele. Mióta nem élek ott megeszi őket a kosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!