Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan randizzak újra? Kijötte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan randizzak újra? Kijöttem belőle...

Figyelt kérdés

30+ plusz férfi vagyok, jó pár éve randiztam utoljára, így segítséget szeretnék kérni. Tudom, hogy függ a nő személyétől, egyébként egy beszédes, cserfes nőről van szó, aki tudtommal szintén régen randizott.

Őszinte leszek szívesen meghallgatok mindenkit, de végül lehet a saját ösztöneimre fogok hallgatni. Ettől függetlenül szívesen fogadok tanácsokat, ötleteket.

2023. nov. 14. 16:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az ilyesmit nem lehet előre megtervezni. Megbeszélitek a találkozót és onnantól már minden megy a maga útján. Ha van közös téma és megvan az összhang, akkor teljesen mindegy, hogy hol randiztok, mit csináltok. Mi az első randinkon csak sétáltunk és beszélgettünk, de nagyon kedves emlék.
2023. nov. 14. 16:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A gyakorlat nem releváns szerintem. Legyél udvarias és ne legyél kétségbeesett. Sablon, de add önmagad - persze azt, aki egy jobb napon lennél :)
2023. nov. 14. 16:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

jajmááár, a szex is régen volt? azt is megkérdezed hogyan kell? :-)

ez olyan mint a biciklizés, egy két tekerés után belejössz, nem lehet elfelejteni..

majd a cserfej csajszi nyomatja ne aggódj, ha nyuszi lennél, majd rálép a gázra, de aztán te se húzd be a farkad tőle, add te is magad, és engedj minél többet magadból adni, ne zsákba macska legyetek egymásnak..

csak a szépet és jót mutogatjuk majd amikor már megkedvelitek egymást jöhet a fekete leves a másikról, bocs..

én megforditanám, ilyen vagyok amikor nem happy velem, ezt eltudod-e fogadni? ha nem tudja, akkor nem hozzád való, mert megijed az apró 'más' dolgoktól...

2023. nov. 14. 17:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanilyen vagyok nőben. Teljesen normális, hogy aggódsz, de hidd el, ha szellemileg egy szinten vagytok, akkor magától is fog menni a társalgás.
2023. nov. 14. 17:43
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

3-nak külön válaszolva. Igen rég volt az is. De azért köszi a bátorítást. A feketeleves szerintem már el van kerülve, mert már nem árulunk zsákbamacskát egymásról, tisztában vagyunk a másik hibájával és ezzel semmi gondja egyikünknek sem. Nehéz időszakon van túl ő is, én is.

Ettől függetlenül mégis azt szeretném, hogy egy jó hangulatú, emlékezetes randi legyen. :)

2023. nov. 14. 18:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Jó tanács, hogy szervezd első randira te a programot, hogy megmutasd, te vagy a határozott férfi.
2023. nov. 14. 18:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Itt a 3as szuper vagy örülök, hogy sikerült egymásra talalnotok, ne csak egy randit tervezz vele, hanem sok emlékezetes legyen..

Végre valakik akik nem játszhatnak elfogadják a másikat úgy ahogy vannak, sok sikert kettotoknek :) drukkolok

2023. nov. 14. 18:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Miert mi tortent eddig?
2023. nov. 14. 20:37
 9/11 anonim ***** válasza:

Válasz helyett azért az előzményeket is megirhatnad. Ha már így írtad:" tisztában vagyunk a másik hibájával és ezzel semmi gondja" tehát korábbról ismerted? Volt már köztetek barátság v vmi közös?

Add önmagad de figyelj a másikra is

2023. nov. 14. 20:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Vigyél el engem is
2023. nov. 14. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!