Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan randizzak újra? Kijöttem belőle...
30+ plusz férfi vagyok, jó pár éve randiztam utoljára, így segítséget szeretnék kérni. Tudom, hogy függ a nő személyétől, egyébként egy beszédes, cserfes nőről van szó, aki tudtommal szintén régen randizott.
Őszinte leszek szívesen meghallgatok mindenkit, de végül lehet a saját ösztöneimre fogok hallgatni. Ettől függetlenül szívesen fogadok tanácsokat, ötleteket.
jajmááár, a szex is régen volt? azt is megkérdezed hogyan kell? :-)
ez olyan mint a biciklizés, egy két tekerés után belejössz, nem lehet elfelejteni..
majd a cserfej csajszi nyomatja ne aggódj, ha nyuszi lennél, majd rálép a gázra, de aztán te se húzd be a farkad tőle, add te is magad, és engedj minél többet magadból adni, ne zsákba macska legyetek egymásnak..
csak a szépet és jót mutogatjuk majd amikor már megkedvelitek egymást jöhet a fekete leves a másikról, bocs..
én megforditanám, ilyen vagyok amikor nem happy velem, ezt eltudod-e fogadni? ha nem tudja, akkor nem hozzád való, mert megijed az apró 'más' dolgoktól...
Köszönöm szépen!
3-nak külön válaszolva. Igen rég volt az is. De azért köszi a bátorítást. A feketeleves szerintem már el van kerülve, mert már nem árulunk zsákbamacskát egymásról, tisztában vagyunk a másik hibájával és ezzel semmi gondja egyikünknek sem. Nehéz időszakon van túl ő is, én is.
Ettől függetlenül mégis azt szeretném, hogy egy jó hangulatú, emlékezetes randi legyen. :)
Itt a 3as szuper vagy örülök, hogy sikerült egymásra talalnotok, ne csak egy randit tervezz vele, hanem sok emlékezetes legyen..
Végre valakik akik nem játszhatnak elfogadják a másikat úgy ahogy vannak, sok sikert kettotoknek :) drukkolok
Válasz helyett azért az előzményeket is megirhatnad. Ha már így írtad:" tisztában vagyunk a másik hibájával és ezzel semmi gondja" tehát korábbról ismerted? Volt már köztetek barátság v vmi közös?
Add önmagad de figyelj a másikra is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!