Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek randizzak vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek randizzak vele?

Figyelt kérdés
Interneten ismertem meg,még sose találkoztam senkivel sem a netről.Szimpatikus meg minden. De úgy a szerelem dolog nem megy. Már nem hiszek benne. Meg igazán önbizalmam sincs . Ti találkoztatok már valakivel a netről?
2022. máj. 7. 17:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, háromszor, de nem volt benne köszönet általában.

Sokkal jobb a személyes ismerkedés (úgy értve, a való életben megismerkedni, és úgy alakul valami, teljesen más).

2022. máj. 7. 17:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha találkozol is, akkor is csak biztonságos helyen mindenképp, annyi rosszat hallani manapság.

Ezt leszámítva, ha nagyon jól kijöttök neten keresztül, akkor miért ne? Láttad már élő videóban is?

2022. máj. 7. 17:47
 3/6 anonim ***** válasza:
38%
Ha magas és helyes akkor simán
2022. máj. 7. 17:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Én már randiztam így, erőltetett volt, nem lett belőle semmi. De próbáld meg, ha annyira szeretnéd.
2022. máj. 7. 17:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Nyílván egy mekibe vagy valahol gondoltam. Nem egy kietlen erdőbe
2022. máj. 7. 17:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Felfoghatod úgy is, hogy nem randi, csak tali egy ismerőssel. Lehet, hogy alakul valami.
2022. máj. 7. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!