Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők, örülnétek ha olyan pasitok lenne aki hagyja hogy néha mással is randizzatok vagy éppen szeretőtök legyen?
Figyelt kérdés
Úgy, hogy ő nem csinálja ezt csak nektek hagyja.2023. szept. 16. 11:39
2/9 anonim válasza:
Nem. Én a szó minden értelmében monogám típus vagyok, és elvárom, hogy a másik is az legyen. Szóval tőlem is várja ezt el, nemcsak magától. Ha elém jönne egy ilyennel, azt gondolnám, cuckold felállásra izgul fel, perverz, az meg nekem taszító.
3/9 anonim válasza:
A fétisperverzeket kilométerekre elkerülöm, kérdező.
4/9 anonim válasza:
Itt valószínűleg senki sem fogja leírni, hogy örülne. Ehhez képest legalább az emberek fele félrelép.
6/9 anonim válasza:
A "hagyja"-t nyugodtan kicserélhetjük az "izgatná" szóra.
7/9 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb nő örül az ilyennek, csak a legtöbb túlgondolja.
8/9 anonim válasza:
Ha ilyet enged, az azért lehet, mert nem szeret igazán. Elég laza felfogású vagyok, pár évnyi házasság után lehet, hogy én is hasonló dologgal hozakodnék elő, de akkor már valószínűleg a kötelék sem lenne olyan erős. Nem ítélem el ezt sem.
N
9/9 anonim válasza:
Oké, én férfi vagyok, én simán hagynám, sőt örülnék is neki. Bármikor szexelhetne valakivel, de az azért üssön meg egy szintet. Sajnos nem lép félre, olyan béna hogy az már nekem fáj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!