Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Nektek ez kizáró ok, hogy ne randizzatok egy lánnyal?
15 éves vagyok. Szeptemberben megismertem egy fiút(ő is 15) egy osztályba járunk (9.osztály). Nagyon jóban lettünk az első perctől kezdve. Már nagyon randizásra hajazó találkozgatások voltak. Viszont volt egy "titkom", ami kiderült. A baj az, hogy hallókészülékem van. [Más részről átlagos vagyok (az alakom, az arcom, a hajam stb.). Nem vagyok sík hülye sem.]
Nem szeretem ezzel kezdeni az ismerkedést, beszélgetést, mert akkor nem úgy viselkednek velem, ahogy szeretném. (A barátnőimnek sem mondtam akkor még el. Azóta már elmondtam, de semmi nem változott, ugyanúgy hülyéskedünk.) Egyszer véletlenül "elszóltam" magam. Megkérdezte, hogy ez most komoly? Mert nem látszott rajtam, és a beszédemen sem vette észre. Ezután valahogy "visszavett", de még mindig nagyon jóban vagyunk. Lehet, hogy ezzel annyi az alakulóban lévő dolgoknak? Nagyon bánt, mert én időközben beleszerettem. Tudtok adni valami tanácsot? Előre is köszönöm :)
Nekem nagyon aranyos lánynak tűnsz, úgyhogy biztos nem okoz a srácnak sem problémát. :) Lehet, hogy inkább nem tud vele mit kezdeni, kellemetlenül érzi magát miatta, ezért vett egy kicsit vissza. Szerintem beszéld meg vele, hogy Te ugyanolyan jó viszonyt szeretnél vele fenntartani, mint azelőtt. És valld be neki őszintén, hogy eleinte miért titkoltad (mondd el neki, amit ide leírtál).
Hajrá! ;)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!