Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Nektek ez kizáró ok, hogy ne randizzatok egy
lánnyal?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok. Szeptemberben megismertem egy fiút(ő is 15) egy osztályba járunk (9.osztály). Nagyon jóban lettünk az első perctől kezdve. Már nagyon randizásra hajazó találkozgatások voltak. Viszont volt egy "titkom", ami kiderült. A baj az, hogy hallókészülékem van. [Más részről átlagos vagyok (az alakom, az arcom, a hajam stb.). Nem vagyok sík hülye sem.]
Nem szeretem ezzel kezdeni az ismerkedést, beszélgetést, mert akkor nem úgy viselkednek velem, ahogy szeretném. (A barátnőimnek sem mondtam akkor még el. Azóta már elmondtam, de semmi nem változott, ugyanúgy hülyéskedünk.) Egyszer véletlenül "elszóltam" magam. Megkérdezte, hogy ez most komoly? Mert nem látszott rajtam, és a beszédemen sem vette észre. Ezután valahogy "visszavett", de még mindig nagyon jóban vagyunk. Lehet, hogy ezzel annyi az alakulóban lévő dolgoknak? Nagyon bánt, mert én időközben beleszerettem. Tudtok adni valami tanácsot? Előre is köszönöm :)
Köszönöm a választ. Minden ember más, és nem leszek felháborodva csak, mert már megszoktam, hogy van, aki ezt nem úgy érzi, ahogy én. (Ment a zöld, mert értelmes válasz volt.)
2014. aug. 2. 00:59
12/21 anonim válasza:
Nem, abszolút nem kizáró ok. Én picit jelelni is tudok. :-) Egyébként, amennyi selejtes, értéktelen nő van manapság, ha ez a legnagyobb hibád, akkor nagyon hamar fogsz magadnak normális társat találni, amint kikerültél a középsuliból.
2014. aug. 2. 02:29
13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) Jó neked én is mindig meg akartam tanulni(nem azért, mert szükségem van rá, csak érdekesnek találom), de nem tudok egyet sem (nem tanítottak). Ugyan úgy tanultam beszélni, mint egy átlagos gyerek.
2014. aug. 2. 13:33
14/21 anonim válasza:
Sajnos az én jeltudásom is csak pár jelig terjed :-( Anno egyetemen vettem fel, mint választható tárgyat, érdekességként.
2014. aug. 2. 13:39
15/21 A kérdező kommentje:
:)
2014. aug. 2. 13:55
16/21 anonim válasza:
először szex aztán ismerkedés :)
2014. aug. 2. 14:27
17/21 A kérdező kommentje:
Ok :D de ezt azért nem fogadom meg bocsi :) valahogy nem tudok azonosulni ezzel a szemlélettel :/
2014. aug. 2. 14:35
18/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem kizáró ok :-)
2015. jan. 28. 23:10
19/21 anonim válasza:
Végre valaki, aki a kellemetlen, de őszinte választ hasznosnak is látja, és nem a lefele gombot nyomogatja őrjöngve. Kérdező, kér hogy nem az én korosztályom vagy.
2015. júl. 6. 00:31
20/21 anonim válasza:
Ne aggódj, a hallókészülék csak a beképzelt, felszínes lányok körében ciki, nincs ebben semmi szégyellnivaló. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!