Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A szeretőm felesége nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretőm felesége nem akar válni. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudom hogy most kapni fogom a savat de nem érdekel.

19 éves lány vagyok és egy 32 éves házas, gyerekes férfi szeretője vagyok. A feleségétől (41) most akar válni, nem miattam én már csak az utolsó csepp voltam a pohárba. A kapcsolatukban több dolog sem stimmelt ezt most ki is fejtem. Az első probléma a szexuális életük. A feleséget tinédzser korában molesztálta a nagyapja emiatt nem akar szexuális életet élni a férjével és irtózik a fizikai érintkezéstől (ölelés, csók stb) a szeretőm viszont elég nagy étvágyú. Most januárban lesz 1 éve!!! hogy utoljára szexeltek. Mindig kifogásokat keres hogy miért ne de szakemberhez nem akar menni. A másik probléma a gyereküknél jelentkezik. A kisfiú (6) szó szerint retteg az anyjától. Ha egyedül kell vele maradnia akkor sír és könyörög hogy ne és ha megkérdezzük miért akkor nem meri elmondani. A nő szinte sose főz normális ételt a szeretőm főz. Konkrétan képes azt mondani a gyereknek ha éhes hogy várd meg apádat. Mint előbb említettem az intimitás neki problémát jelent számára de ez a gyereknél is probléma. Konkrétan utálta szoptatni amit éreztette a gyerekkel és volt hogy csecsemőként ordított vele de talán ami számomra a legszomorúbb az az hogyha a gyereke vele akart aludni akkor szó szerint elbarikádozta magától (plüssökkel, ruhákkal) mert őt "zavarja" a gyerek. A harmadik probléma meg hogy iszonyatosan igénytelen. Haját akkor festi ha már szinte tarkoig lenott, lába/hónalja csupa szőr és nem tud öltözködni. A szeretőm már többször mondta hogy ki akarja dobni de sose vette komolyan mostanáig. A szeretőm zárat cserélt a lakásukon, bedobozolta a cuccait (a gyerek segített neki) és a gyerekkel lejött velünk nagyszülőkhöz (szüleim tudják és támogatnak minket) a feleség viszont nem akar válni. Minden áron meg akarja beszélni (8 nővel!!! Csalta meg a szeretőm) vagy csak a gyerekkel hajlandó elmenni (az anyjához tudna csak menni aki alkoholista, öccse szintén, mindketten bántalmazták a feleséget) a szeretőm meg ezt nem akarja. A gyereke nem egyszer mondta hogy jobban szeret engem mint az anyját még az anyja előtt is. Most december 31-ig kapott haladékot ha nem megy hozzánk költözik a szeretőm a gyerekével és a nő meg vagy fenntartja az albérletet (nem fogja tudni) vagy visszamegy anyjához. Hogy tudnánk elérni hogy ez a "nő" elmenjen? Se önbecsülése, se igénye. Nem ért a szóból és inkább marad csak az alkoholista, bántalmazó közegbe ne kelljen vissza mennie. A válaszokat előre is köszönöm.

2023. dec. 24. 13:56
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
90%
Mikre taníthatja ez a csodaférfi 6 éve azt a gyereket... Lesz is belőle ugyanolyan mint az apja. Szerencsétlen nő, csoda, hogy még bírja.
2024. jan. 3. 20:42
 42/52 anonim ***** válasza:
81%
Egy pár hónap vagy év, meglátod csak kolonc lesz a nyakatokon a pali, es ahogy irtak nem tudsz majd megszabadulni tőle. Addig nagyon könnyű imádni valakit, amig fiss a dolog, majd megismered amasik felét is, ha együtt éltek. Az előéletéből itélve, nem sokaig lesz hűseges, persze tudom be volt állitva, hogy ő rá kvazi volt kényszerülve, nem lehet hibáztatni sem, ő jó ember, csak a nő rossz egyertelműen. :))
2024. jan. 6. 12:07
 43/52 A kérdező kommentje:
A férfi is dolgozik és az albi nagyobb részét ő fizeti a költözés meg csak ideiglenes
2024. jan. 7. 08:43
 44/52 anonim ***** válasza:
94%

Jazminka drága, rajtad kívül mindenki tudja, hogy anyád is a szeretője ennek a remek férfipéldánynak.

2024. jan. 7. 10:05
 45/52 anonim ***** válasza:
94%
Hát igen. Gyanús, hogy a mamàt is kezelgeti melletted, tudván, hogy - amennyit neked bevallott - az asszonyt kilenc nővel csalta meg. Én biztos, hogy nem állnék össze ilyen csàvóval komolyabban. Még a szexet is meggondolnám vele, hogy meg e éri egy kufirc, hogy valami herpest vagy egy klamídiát összeszedjek tőle. De persze, te tudod...
2024. jan. 7. 14:40
 46/52 anonim ***** válasza:
84%
Hagyjátok, ő 19 évesen alkalmasabb anyának mint a szőrös lábú. Vagy nem?
2024. jan. 7. 18:57
 47/52 anonim ***** válasza:
13%

Gyere át hozzám. Én nem vagyok házas. Igaz van feleség gyerek de jó lenne egy titkos szerető.

Meg áldozni is aldoznek rá ⁿ

2024. jan. 7. 20:31
 48/52 A kérdező kommentje:
Elkezdődött a válás. A nő beletörődött a "sorsába" hogy vissza kell menni az alkoholista anyjához.
2024. febr. 10. 21:48
 49/52 anonim ***** válasza:
93%

" Se önbecsülése, se igénye."

Nekd sincs több.

2024. febr. 10. 23:03
 50/52 anonim ***** válasza:
100%

"Elkezdődött a válás."

És veletek mint párral mi lesz?

2024. febr. 14. 19:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!