Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A szeretőm felesége nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretőm felesége nem akar válni. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudom hogy most kapni fogom a savat de nem érdekel.

19 éves lány vagyok és egy 32 éves házas, gyerekes férfi szeretője vagyok. A feleségétől (41) most akar válni, nem miattam én már csak az utolsó csepp voltam a pohárba. A kapcsolatukban több dolog sem stimmelt ezt most ki is fejtem. Az első probléma a szexuális életük. A feleséget tinédzser korában molesztálta a nagyapja emiatt nem akar szexuális életet élni a férjével és irtózik a fizikai érintkezéstől (ölelés, csók stb) a szeretőm viszont elég nagy étvágyú. Most januárban lesz 1 éve!!! hogy utoljára szexeltek. Mindig kifogásokat keres hogy miért ne de szakemberhez nem akar menni. A másik probléma a gyereküknél jelentkezik. A kisfiú (6) szó szerint retteg az anyjától. Ha egyedül kell vele maradnia akkor sír és könyörög hogy ne és ha megkérdezzük miért akkor nem meri elmondani. A nő szinte sose főz normális ételt a szeretőm főz. Konkrétan képes azt mondani a gyereknek ha éhes hogy várd meg apádat. Mint előbb említettem az intimitás neki problémát jelent számára de ez a gyereknél is probléma. Konkrétan utálta szoptatni amit éreztette a gyerekkel és volt hogy csecsemőként ordított vele de talán ami számomra a legszomorúbb az az hogyha a gyereke vele akart aludni akkor szó szerint elbarikádozta magától (plüssökkel, ruhákkal) mert őt "zavarja" a gyerek. A harmadik probléma meg hogy iszonyatosan igénytelen. Haját akkor festi ha már szinte tarkoig lenott, lába/hónalja csupa szőr és nem tud öltözködni. A szeretőm már többször mondta hogy ki akarja dobni de sose vette komolyan mostanáig. A szeretőm zárat cserélt a lakásukon, bedobozolta a cuccait (a gyerek segített neki) és a gyerekkel lejött velünk nagyszülőkhöz (szüleim tudják és támogatnak minket) a feleség viszont nem akar válni. Minden áron meg akarja beszélni (8 nővel!!! Csalta meg a szeretőm) vagy csak a gyerekkel hajlandó elmenni (az anyjához tudna csak menni aki alkoholista, öccse szintén, mindketten bántalmazták a feleséget) a szeretőm meg ezt nem akarja. A gyereke nem egyszer mondta hogy jobban szeret engem mint az anyját még az anyja előtt is. Most december 31-ig kapott haladékot ha nem megy hozzánk költözik a szeretőm a gyerekével és a nő meg vagy fenntartja az albérletet (nem fogja tudni) vagy visszamegy anyjához. Hogy tudnánk elérni hogy ez a "nő" elmenjen? Se önbecsülése, se igénye. Nem ért a szóból és inkább marad csak az alkoholista, bántalmazó közegbe ne kelljen vissza mennie. A válaszokat előre is köszönöm.

2023. dec. 24. 13:56
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
95%
Megérdemled! Legyen a tiéd!
2023. dec. 26. 19:14
 32/52 A kérdező kommentje:
A nő valszeg el fog menni. Az apa itt volt a gyerekkel a nő akarata ellenére ezért ránk törte az ajtót, ler!bancozott és megütötte anyukámat. Fel fogjuk jelenteni a rendőrök is kijöttek.
2024. jan. 1. 20:06
 33/52 anonim ***** válasza:
84%
Ti kisebbségiek vagytok?
2024. jan. 1. 22:06
 34/52 anonim ***** válasza:
84%
Jelentsed. Kap egy felfüggesztettet maximum. Ettől még nem fognak elválni.
2024. jan. 1. 22:23
 35/52 A kérdező kommentje:
Ettől tényleg nem válnak el de a válásnál nem túl szerencsés
2024. jan. 2. 08:30
 36/52 A kérdező kommentje:
Mi nem vagyunk csak a nő
2024. jan. 2. 08:31
 37/52 anonim ***** válasza:
95%

Ti se vagytok különbek.

Időben szólok, ne okozzon meglepetést később: ha a kanid becuccol hozzátok a kis C gyerekével, akkor az életben nem fogjátok tudni kitenni őket. A rendőrség fog téged kötelezni, hogy nyiss csak szépen ajtót, és engedd be a kiskorút a bejelentett lakcímére. Akkor se fogod tudni kitenni, ha nyomós okod van szakítani, például rendszeresen megcsal, csúnyán beszél veled, és nem hajlandó dolgozni.

Sok boldogságot!

2024. jan. 2. 12:42
 38/52 anonim ***** válasza:
87%

9-es válaszoló vagyok.

Ha neked nincsen, de anyádéknak lehetne annyi esze, hogy a palit meg a pulyát nem költöztetik be magatokhoz. Jól mondja a 37-es. Ha befogadjátok, utána nem fogjátok tudni kirakni őket, mert a törvény a gyereket védi. Apuka meg a törvényes gyám, nem rakhatod ki csak őt úgy, hogy a gyerek meg marad nálatok. Apám, mit tud ez a csávó, hogy neked ennyit megér? Ennél jóval kevesebbért raktam ki pasit, hogy őszinte legyek. Ti is ugyanolyan kisebbségiek vagytok, hiába nem annak mondod magatokat. C-k viselkednek úgy, ahogyan ti. Haza állítottam volna 20 évesen egy csávóval meg egy gyerekkel, apàm úgy elzavarta volna, hogy többé nem is keresett volna. Ti meg ott élnétek 5-en egy rakáson pulyával együtt. Mint a c-k, csak mondom.

2024. jan. 2. 16:17
 39/52 anonim ***** válasza:
83%
Kezdjük ott hogy normális nő nem lesz szerető.Ha már az lesz,tudja hol a helye,nem lesz szerelmes,nem akar többet,a jót adja,és viszont kapja.Amit csinálsz,az a legalja emberekre jellemző.És még szüleid is támogatnak a hülyeségedben.Gratulálok,veregesd meg a vállad.A feleség igénytelen,stb...minden csak nem jó,és szép.Ha talán a szeretőd nem neked adná a pénzét a ,kozmetikusra fodrászra,hanem annak a nőnek akit anno elvett,szeretett,a nőnek aki gyermeket szült neki,akkor az a nő is lehetne szép,ha vele törődne nem veled,akkor nem ilyen lenne.Biztosan érzi hogy a szeretődnek nem ér semmit,holott lehet a háztartásban,és a gyermeknevelésben kimerül teljesen,mert gondolom a szeretőd adta be hogy milyen szar az asszony,büdös koszos,nincs szex,válni fog(soha nem fog válni)de ha mégis,te csak 1 leszel a sok sok szerető közül,neked is csinál gyereket,aztán megy majd máshoz,mert te is olyan leharcolt leszel mint szerinte a felesége.Ha még a szüleidnél laksz,magad nem tudod eltartani de már azon töröd a fejed hogy odaköltöztesd egy gyerekkel a szeretődet.
2024. jan. 3. 08:52
 40/52 anonim ***** válasza:
93%
Kezdem azt hinni, hogy bűn ronda vagy, és a szüleid csak azért támogatják ezt az egészet ( a 19 éves fiatalasága teljében lévő gyerekük a szomszéd cigány nő sok évvel idősebb férjének sokadik szeretője, aki csóróságában gyerekestől akar átcuccolni hozzájuk... hányinger), mert más módon ők se hiszik, hogy esetleg megszabadulnak tőled majd egyszer, talán, ha elköltöztök...
2024. jan. 3. 09:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!