Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretőm felesége nem akar válni. Mit tegyünk?
Sziasztok! Tudom hogy most kapni fogom a savat de nem érdekel.
19 éves lány vagyok és egy 32 éves házas, gyerekes férfi szeretője vagyok. A feleségétől (41) most akar válni, nem miattam én már csak az utolsó csepp voltam a pohárba. A kapcsolatukban több dolog sem stimmelt ezt most ki is fejtem. Az első probléma a szexuális életük. A feleséget tinédzser korában molesztálta a nagyapja emiatt nem akar szexuális életet élni a férjével és irtózik a fizikai érintkezéstől (ölelés, csók stb) a szeretőm viszont elég nagy étvágyú. Most januárban lesz 1 éve!!! hogy utoljára szexeltek. Mindig kifogásokat keres hogy miért ne de szakemberhez nem akar menni. A másik probléma a gyereküknél jelentkezik. A kisfiú (6) szó szerint retteg az anyjától. Ha egyedül kell vele maradnia akkor sír és könyörög hogy ne és ha megkérdezzük miért akkor nem meri elmondani. A nő szinte sose főz normális ételt a szeretőm főz. Konkrétan képes azt mondani a gyereknek ha éhes hogy várd meg apádat. Mint előbb említettem az intimitás neki problémát jelent számára de ez a gyereknél is probléma. Konkrétan utálta szoptatni amit éreztette a gyerekkel és volt hogy csecsemőként ordított vele de talán ami számomra a legszomorúbb az az hogyha a gyereke vele akart aludni akkor szó szerint elbarikádozta magától (plüssökkel, ruhákkal) mert őt "zavarja" a gyerek. A harmadik probléma meg hogy iszonyatosan igénytelen. Haját akkor festi ha már szinte tarkoig lenott, lába/hónalja csupa szőr és nem tud öltözködni. A szeretőm már többször mondta hogy ki akarja dobni de sose vette komolyan mostanáig. A szeretőm zárat cserélt a lakásukon, bedobozolta a cuccait (a gyerek segített neki) és a gyerekkel lejött velünk nagyszülőkhöz (szüleim tudják és támogatnak minket) a feleség viszont nem akar válni. Minden áron meg akarja beszélni (8 nővel!!! Csalta meg a szeretőm) vagy csak a gyerekkel hajlandó elmenni (az anyjához tudna csak menni aki alkoholista, öccse szintén, mindketten bántalmazták a feleséget) a szeretőm meg ezt nem akarja. A gyereke nem egyszer mondta hogy jobban szeret engem mint az anyját még az anyja előtt is. Most december 31-ig kapott haladékot ha nem megy hozzánk költözik a szeretőm a gyerekével és a nő meg vagy fenntartja az albérletet (nem fogja tudni) vagy visszamegy anyjához. Hogy tudnánk elérni hogy ez a "nő" elmenjen? Se önbecsülése, se igénye. Nem ért a szóból és inkább marad csak az alkoholista, bántalmazó közegbe ne kelljen vissza mennie. A válaszokat előre is köszönöm.
1. A házastársát nem lehet kidobni válás és vagyonmegosztás előtt a közösen lakott lakásból. Mindegy kinek a tulajdona.
2. Jó nagy balek vagy, ha hagyod hogy ez a himqrva becuccoljon hozzád a gyerekkel.
Hát te nagyon buta vagy!
Nem kell a felesége beleegyezése a váláshoz!
A kanodnak nagyon is megfelelő ez a felállás. 8 nővel csalta meg. Neked komolyan ennél jobb nem jutott? Te se vagy különb!
3. Elég ha az egyik fél válni akar.
4. Mit tegyél? Dobd ki ezt a pasit. Keress normálisat. Akinek nincs gyereke, nem nős. És nem csalja zsinórban a nőjét.
Nos... egy fontos tényező kimaradt a leírásból.
Esetleg leírnád, hogy melyik fél milyen anyagi és egzisztenciális helyzetben van? Talán sokat tisztulna a kép.
A feleség hiába nem akar válni nem az ő döntése lesz. Majd a bíróság kimondja, hogy elváltak útjaik. Egyébként tényleg nem lehet őt kirakni a lakásból ha felhatalmazást nem kapott a férfi rá. Amúgy arra számíts, hogy téged is megfog csalni!
Kellemes ünnepeket! :)
BlaBlaBla...francokat akár válni 🤣 Kis buta.
N 31
"Se önbecsülése, se igénye."
Megszólalt a másik önbecsülés nélküli igénytelen nagy nulla!
🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
Nézzük sorra.
Rossz a házasságuk, a nő igénytelen, frigid, változtatni nem akar. Így valóban egyetlen út a válás.
Ahhoz pedig nem kell közös megegyezés. Macerásabb ugyan, de a férj beadhatja a válókeresetet és elindul a folyamat. Ez egyszerű.
Nekem inkább ott lennének aggályaim, hogyha rajtad kívül de ha veled együtt is 8 nővel csalta meg az asszonyt, akkor mi a biztosíték, hogy nálad megáll? Én óvatos lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!