Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A szeretőm felesége nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretőm felesége nem akar válni. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudom hogy most kapni fogom a savat de nem érdekel.

19 éves lány vagyok és egy 32 éves házas, gyerekes férfi szeretője vagyok. A feleségétől (41) most akar válni, nem miattam én már csak az utolsó csepp voltam a pohárba. A kapcsolatukban több dolog sem stimmelt ezt most ki is fejtem. Az első probléma a szexuális életük. A feleséget tinédzser korában molesztálta a nagyapja emiatt nem akar szexuális életet élni a férjével és irtózik a fizikai érintkezéstől (ölelés, csók stb) a szeretőm viszont elég nagy étvágyú. Most januárban lesz 1 éve!!! hogy utoljára szexeltek. Mindig kifogásokat keres hogy miért ne de szakemberhez nem akar menni. A másik probléma a gyereküknél jelentkezik. A kisfiú (6) szó szerint retteg az anyjától. Ha egyedül kell vele maradnia akkor sír és könyörög hogy ne és ha megkérdezzük miért akkor nem meri elmondani. A nő szinte sose főz normális ételt a szeretőm főz. Konkrétan képes azt mondani a gyereknek ha éhes hogy várd meg apádat. Mint előbb említettem az intimitás neki problémát jelent számára de ez a gyereknél is probléma. Konkrétan utálta szoptatni amit éreztette a gyerekkel és volt hogy csecsemőként ordított vele de talán ami számomra a legszomorúbb az az hogyha a gyereke vele akart aludni akkor szó szerint elbarikádozta magától (plüssökkel, ruhákkal) mert őt "zavarja" a gyerek. A harmadik probléma meg hogy iszonyatosan igénytelen. Haját akkor festi ha már szinte tarkoig lenott, lába/hónalja csupa szőr és nem tud öltözködni. A szeretőm már többször mondta hogy ki akarja dobni de sose vette komolyan mostanáig. A szeretőm zárat cserélt a lakásukon, bedobozolta a cuccait (a gyerek segített neki) és a gyerekkel lejött velünk nagyszülőkhöz (szüleim tudják és támogatnak minket) a feleség viszont nem akar válni. Minden áron meg akarja beszélni (8 nővel!!! Csalta meg a szeretőm) vagy csak a gyerekkel hajlandó elmenni (az anyjához tudna csak menni aki alkoholista, öccse szintén, mindketten bántalmazták a feleséget) a szeretőm meg ezt nem akarja. A gyereke nem egyszer mondta hogy jobban szeret engem mint az anyját még az anyja előtt is. Most december 31-ig kapott haladékot ha nem megy hozzánk költözik a szeretőm a gyerekével és a nő meg vagy fenntartja az albérletet (nem fogja tudni) vagy visszamegy anyjához. Hogy tudnánk elérni hogy ez a "nő" elmenjen? Se önbecsülése, se igénye. Nem ért a szóból és inkább marad csak az alkoholista, bántalmazó közegbe ne kelljen vissza mennie. A válaszokat előre is köszönöm.

2023. dec. 24. 13:56
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
94%

EZ valami vicc?????

A szüleiddel laksz és oda kar cuccolni gyerekestől a szomszédból(!!!)??? Anyád úgy kivágja, hogy a világ túl felére repül.

És a szomszéd a szeretőd. Anyád szobája mellett dugsz a szomszéd házas pasival? Ti kisebbségiek vagytok amúgy?

2023. dec. 24. 18:13
 22/52 A kérdező kommentje:
A szüleim tudnak róla és támogatnak minket de szerintem ezt le is írtam
2023. dec. 24. 18:40
 23/52 anonim ***** válasza:
89%
Tehát kisebbségi, igen.
2023. dec. 24. 18:47
 24/52 anonim ***** válasza:
63%
A nagyszülőkhöz mentek lakni, a szülők támogatják nem tudom mire fel.
2023. dec. 24. 19:20
 25/52 anonim ***** válasza:
95%

Keresetet beadja a pasi, és már folyamatban is a válás. Ha egyik fél válni akar, a bíróság nem fogja elutasítani.

Másrészt jelenleg te egy menekülő útvonal vagy a pasinak. 1-2 év, és elmúlik a varázs. Lehet téged csak 4 nővel fog megcsalni, utána jön egy újabb menekülő útvonal…

2023. dec. 24. 19:40
 26/52 anonim ***** válasza:
95%

Már ott red flag, hogy egy 32 éves gyerekes, nős ember egy 19 éves szomszéd gyerekkel kezd...Szerinted ez hol normális? Neked anyádék is ilyen elb..szottak, hogy normálisnak gondolják, hogy szegény embert szinte rabként trtja a csúnya, öreg, igénytelen feleség, akitől nem válhat el? Már többen írták, de akkor megerősítem: nem kell mindkét fél beleegyezése a váláshoz, bőven elég, ha az egyik elindítja a folyamatot, besétál, kitölti a paírokat, leszurkolja a 30 ezres illetéket, és minden megy a maga útján. Bontóper - amit akkor is lezavarnak, ha a másik nem ért egyet, és külön vagyonmegosztás, ha van mit megosztani. Ennyike. Nem két perc alatt van vége, mert ugye még fennáll a házassági életközösség és van gyerek. Azon azért elgondolkodhatnál, hogy hány éve van együtt ezzel az igénytelenséggel, akiről iylen szépen beszél, hány éves a gyerek és hány nővel csalta bevallottan, miközben bármikor felállhatott volna ehelyett és tovább állhatott volna...Ha az ő nevén van a bérleti szerződés, akkor még könnyebb, mert keres egy másikat, és csak szól a bérbedónak, hogy felmondja, letelik a felmondási idő, és már szabad is. Nyilván ehhez kellene két hónap kaució, mert amit ide beletett, nem biztos, hogy visszakapja, de hát ha menni akar, akkor megy! Ha nem lenne hót csóró, akkor régen megléphette volna. Kár azzal takarózni, hogy a nő kevesebbet ér anyagilag, nyilván kell kettejük együttes pénze, hogy felszínen tudjanak maradni, ez szokott lenni a fő szempont, hogy miért maradnak együtt az elhidegült felek ...mert egyedül képtelenek lennének fenntartani saját magukat, meg főleg egy kölökkel együtt nem boldogulnának annyira se, hogy egy ócska albérleti lyukat kivegyenek. Esetleg azon elgondolkodtál még ezen felül, hogy miért egy majdnem 10 évvel idősebb nővel állt össze annak idején ez a teremtés koronája? Miért egy hozzá képest "öregasszony" volt az, akire vsz. ráakaszkodott, mert jobbat nem kapott, most meg egy naiv , tapasztalatlan gyereket hülyít?

Ez a csávó vastagon hülyére vesz. Kéznél voltál, közel vagy, van hova mennie a csóringernek, mert anyádék befogadnák, ezért vagy "befutó". Vajon miért átköltözni akar hozzátok, és nem azt mondja, hogy vegyetek ki egy albit, és menjetek oda együtt? Miért azon imádkozik, hogy a felesége lelépjen onnan, mikor tök egyszerűen meg lehet oldani, anélkül is, hogy szó szerint kitetetné onnan a tulajjal (mert az is egy megoldás). Ja, és az, hogy ha a kedves párod nevén van az albi, és a nő nincs nevesítve a szerződésben, akkor az nem megoldás, hogy kiköltözik a csűvó, a nő meg marad és vagy fizet vagy nem, mert ha a szerződés él, akkor a párod a felelős a fizetésért, nem a nő., a tulaj rajta fogja követelni...és mellesleg a párod nélkül neki meg semmi joga nem lesz a lakásban maradni, ha nem így állapodik meg Ő a tulajjal.

Az, hogy te korodból adódó tapasztalat hijján ennyire hü-lye vagy, egy dolog, de hogy anyádék is...hihetetlen! Vegyétek csak nyakatokba ezt a herét, és tartsák el őt is a gyerekével együtt, amíg nem talál egy jobb körülményeket biztosító puncit!

2023. dec. 25. 06:23
 27/52 anonim ***** válasza:
96%

Ráadásul olyasmiket mondasz a nőről, amit csak az tudhat, aki együtt él vele - hiába szomszéd, akkor sem látsz be a hálószobába/gyerekszobába ilyen szinten. Szóval te vagy velük éltél az elmúlt években, vagy a pasi által elmondottakat ismételed, mint valami papagáj.

Mondanám, hogy kamu, mert túl sok hergelő részletet sorakoztattál fel benne, de ismerek egy családot, ahol szinte pontosan ugyanez történt. Ott a kiscsaj szülei befogadták a jóval idősebb, "szörnyű feleségétől menekülő" pasit a gyerekével együtt, de fél év múlva kidobták. Ja, hogy miért? A pasi felvitte a munkatársnőjét d&gni a szülők lakásába... Úgy gondolta, annyira bamba a család, hogy még ezt is benyelik neki. Hát nem, a szülők rajtakapták, és kivágták a pasit mindenestől. A kiscsaj anyukája a barátnőm, mesélte, hogy a pasi nagy arccal előadta nekik, hogy hát hiszen ő pasiból van, a lányuk meg nincs itthon, neki igénye van d&gni, hát miért ne tehetné mással. Álompasi, mi?

2023. dec. 25. 07:41
 28/52 anonim ***** válasza:
93%

Tini rib*nc😭😭😭 en azert meghallgatnam a masik oldalt is, arra nem gondolsz, hogy azert van a no ennyire a padlon, mert 8 veled egyutt 9 novel is folyamat csalja az ura??? Te naiv butus kislany. Lehet depreszios stb

Te ne beszelj az igenytelensegrol,meg te ne vess masokra kovet mikozben rib*ancoskodsz.

Ha tenyleg ennyire durva a házasságuk a ferfi mar regesreg elvalhatott volna, ahhoz nem kell a no beleegyezese. Most csak jol jottel neki, hogy lesz hol laknia a gyerekkel, es fiatal naiv pu*ci vagy. Veled akarja neveltetni a gyereket mert tudja hogy onmaga keptelen ra.

2023. dec. 26. 05:23
 29/52 anonim ***** válasza:
95%
Sokat elmond, hogy pont szenteste írtad ki a kérdést.
2023. dec. 26. 07:00
 30/52 anonim ***** válasza:
95%
Ekkora agyatlan kislányt XD
2023. dec. 26. 14:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!