Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ma a reális gyerektartás összege?
Amikor elváltunk a gyerekek még kicsik voltak. Azóta nagy kamaszok lettek és én az anyuka nem tudom őket eltartani. Az apjuk nem akar fizetni összesen 40 ezer gyt fizet a két gyerekre. Ennyiből nem tudom őket eltartani minimál bérből.
Azt szeretném ha átvenné az apjuk a gyerekeket eltartani de a gyerekek nem akarnak menni. Mit lehet tenni ilyenkor?
Esetleg egyház/vagy vmi keresztény gyülekezet, en ismerek olyanokat már bocsi akiket segitettek önszántukból es nem biztos de hatha talalkozol rendes emberekkel, akik akarnak segiteni mert hitük szerint ha segitenek akkor -kincsük lesz a menyben- 😊
És ráadásul jon a Karácsony ilyenkor a legjobb keresni vmilyen kereszteny gyülekezetet viccn nélkül 💯
27# sajnos így van. Ahogy nőnek a gyerekek, sokkal többe kerülnek mint tíz éve amikor még picik voltak.
Nem értem miért nem veszik ezt alapból számításba a bírók?
Senki ne vállaljon gyereket, mert amint lesz az apukák meghibbannak és szarnak rá a családra.semmi felelősség nincs bennük.
Rohadékok hogy dögöljenek meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!