Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ma a reális gyerektartás összege?
Amikor elváltunk a gyerekek még kicsik voltak. Azóta nagy kamaszok lettek és én az anyuka nem tudom őket eltartani. Az apjuk nem akar fizetni összesen 40 ezer gyt fizet a két gyerekre. Ennyiből nem tudom őket eltartani minimál bérből.
Azt szeretném ha átvenné az apjuk a gyerekeket eltartani de a gyerekek nem akarnak menni. Mit lehet tenni ilyenkor?
És ha az apukának sincs több pénze, mint a minimálbér? Akkor inkább börtönbe küldenéd, mert nem tud fizetni?
Legközelebb talán normális férfit válassz, akitől nem válsz el... a gyerekeid megszívták, ennyi. Jó lecke volt az élettől, második dobásod nincs, ez nem játék!
5# nem tudok plus munkát vállalni közben beteg is vagyok örülök ha innen nem rúgnak ki. Sosem megyek betegszabira csak gyakran elvesztem az eszméletem munka közben és elvitetnek mentővel a kollégák. De orvosok nem mondanak semmit azt mondják stresz miatt van. Össze vissza dolgozom a gyerekek egyedül vannak otthon közben, ha még plusszban dolgoznék kb soha nem látnám őket. Jobb kereset kizárt 30 éve próbálok jobb helyet találni de mindenhonnan elutasítanak.
2# értelmezhetetlen.
Igazából az anyának annyi gyereket kéne vállalnia, amennyit egyedül is el tud tartani, utolsó.
Két gyerekre 80-100 ezer ft-ot kéne kapnia, de ha annyit kapnának sem tudnának megélni belőle hárman.
Mit dolgozol? Ha a gyerekek "nagy kamaszok", par ev mulva egyebkent is meg fog szunni a gyerektartas. Emiatt nem az apa lehuzasa a megfelelo lepes, hanem a sajat labra allas.
Szoval nem art egy kis tovabbkepzes, jobb munkahely, esetleg egy hobbibol vegzett tevekenysegbol felepitett kiegeszites.
8# "Azt szeretném ha átvenné az apjuk a gyerekeket eltartani de a gyerekek nem akarnak menni." - itt pont a kedves anyuka az, akinek derogál gondoskodni a gyerekekről.
On: kérdező, ha az apuka "átvenné" a gyerekeket, akkor neked kellene fizetni gyerektartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!